Ağılköylülerden Başkan Özmeral’e ziyaret

30 Aralık 2013 15:30

Eğirdir’e bağlı Ağılköy Köyü Muhtarı Ahmet Özkan beraberinde Salih Çağlar ve Yaşar Ünal ile birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

Ağılköy Köyü Muhtarı Ahmet Özkan, Başkan Özmeral’in aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Belediye Başkanımız sağolsun her zaman Ağılköy’e sahip çıkmıştır. İlçe Başkanı olduğu dönemde ve Belediye Başkanı olduğu dönemde bizleri her zaman ziyaret edip destek olmuştur. Şu sanayimizin yolları tozdan, çamurdan, çukurlardan kurtarıldı. Belediye Başkanımızın tekrar aday adayı olmasından dolayı başarı dileklerimizi sunmak üzere ziyarette bulunduk. Başarılı çalışmalarını takdirle takibediyoruz ve çalışmalarının devamını bekliyoruz” dedi.

Ziyaretçilerden Salik Çınar ve Yaşar Ünal, Başkan Özmeral’e, “sizin güzel çalışmalarınızı ve işleri nasıl takibettiğinizi herkes biliyor. Her şeyden önce yanınıza rahatça geliyoruz ve bizleri sıcak bir şekilde kucaklıyorsunuz. Bu bile bize yetiyor. Hak yiyen değil, hak veren oldunuz. Her zaman senin yanındayız” diyerek başarılarının devamını söylediler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Ağılköy Köyü Muhtarı Ahmet Özkan, Salih Çağlar ve Yaşar Ünal’a ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Özmeral, “Eğirdir’imizin en yakın köylerinden ve komşumuz Ağılköy’ümüzle devamlı iş birliği içerisinde oluyoruz. İlçe Başkanlığım döneminde de Belediye Başkanlığım döneminde de Ağılköy’ümüzle münasebetlerimiz hiç eksilmedi. Ağılköylülerimiz sağ olsunlar her zaman şahsıma destek olup güç verdiler. Ziyaretten dolayı çok memnun oldum. Samimiyetimiz ve duruşumuzdan hiçbir zaman taviz vermeden işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Bu haber 823 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...