Göktaş İlkokulu’na Başkan Özmeral’den Ayyıldızlı Türk Bayrağı

30 Aralık 2013 15:34

Eğirdir’deki bütün okullara Ayyıldızlı Türk Bayrağı hediye eden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Göktaş Mahallesi’nde İlkokulu unutmadı. 

Göktaş Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuzu, Okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri ile bir araya gelen Başkan Özmeral, Ayyıldızlı Türk Bayrağı’nı hediye etti.

İlçedeki bütün okullara zaman zaman ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Göktaş Mahallemiz mesafe olarak uzakta olabilir ama bizim için her zaman gönlümüzde en yakınımızdadır. Göktaş İlkokulumuz da bizim için önemli bir eğitim yuvamızdır. Geçtiğimiz yıl Göktaş İlkokulumuzda vazifeli öğretmenlerimizin ulaşım sıkıntısı vardı. Belediyemize ait vasıta ile öğretmenlerimizin ulaşımdaki sıkıntısını çözdük ve Göktaş İlkokulumuzda okuyan öğrencilerimize ne kadar önem verdiğimizi gösterdik. Yine Göktaş İlkokulumuz için voleybol filesi ile voleybol topu ve futbol topu hediye ettik. Mesafe olarak Göktaş Mahallemiz merkeze en uzak mahallemiz ama bu mahallemizin ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışıyoruz. Mahalle Muhtarımız sağ olsun her zaman bizimle beraber. Mahallemizin, yol problemini de çözdük, ilâve ses yayın cihazı taktık ve birçok ihtiyaca cevap verdik. Bundan sonra da fazlasıyla Göktaş Mahallemize hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

Göktaş Mahallesi’ne ve Göktaş İlkokulu’na verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Mahalle Muhtarı Hüseyin Kuzu, “Sağ olsun Belediye Başkanımız bir dediğimizi iki etmiyor. Mahallemizin ihtiyaçlarına anında cevap veriyor. Her şeyden öce Mahallemizin en büyük sorunlarından biri olan yolumuz asfaltlandı. Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Fırsat buldukça mahallemize gelerek bizlerle birlikte oluyor. Bizler ne zaman Belediyeye gittiysek kapısı her zaman açık ve bizleri kabul edip dertlerimizi sıkıntılarımızı dinliyor.  Sayesinde camimiz güzelleşti. Belediye Başkanımızın döneminde mahallemize büyük değer verildi. Mahalle halkımız da Belediyenin verdiği hizmetlerden çok memnun. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Okul idareci ve öğretmenleri de Ayyıldızlı Türk Bayrağı’nı teslim aldıktan sonra Başkan Özmeral’e ziyaretlerinden ve anlamlı hediyesinden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Özmeral, “ilçedeki bütün okullarımıza ziyaretlerimiz bundan sonra da devam edecektir. Okullarımız bizim için kıymetli eğitim yuvalarıdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi yetişmeleri için gerekli şartlarını sağlamak bizlerin asli vazifesidir. Göktaş İlkokulumuzun ihtiyaçlarına zaman zaman cevap veriyoruz. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. İlçedeki bütün mahallelerimize olduğu gibi Göktaş Mahallemize de Belediye olarak hizmetlerimiz artarak devam edecektir” dedi.

 

 

Bu haber 1184 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...