Yalvaç’ta ikinci akaryakıt istasyonu tamamlanmak üzere

30 Aralık 2013 15:35

Yalvaç Belediyesi tarafından yap, işlet, devret yöntemiyle hayata geçirilen akaryakıt istasyonunda çalışmalar son aşamaya geldi. İnşaat aşaması tamamlanan istasyonda yakıt pompalarının montajına başlandı.

Yeni İmar planında akaryakıt istasyonu olarak gösterilen, belediye kademe ve itfaiye tesislerinin bitişiğinde, eski hayvan pazarı alanı içinde inşasına başlanan yeni benzin istasyonunda çalışmalar tamamlanmak üzere. Yap, işlet, devret yöntemiyle ihale edilen ve OPET firmasınca alınan akaryakıt istasyonu Yalvaç Belediyesince işletilecek.

Yakıt tanklarının yerleştirilmesi gibi altyapı çalışmaları ve market, araç yıkama, tuvalet ve yönetim birimleri gibi bölümleri içeren ana bina inşası da tamamlanan istasyonda bugün gelinen aşamada yakıt pompalarının montajına başlandı.

Akaryakıt istasyonunun kısa sürede tamamlanarak, kaliteli ve güvenli akaryakıtla vatandaşların hizmetine sunulacağını söyleyen Belediye Başkanı Tekin Bayram, iki istasyonu işletmenin güç olması nedeniyle Petrol Ofisi’nin özel sektöre kiralanacağını belirtti.

 

 

Bu haber 812 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...