“Zamla ekonomi kurtarılamaz”

30 Aralık 2013 15:36

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yeni ve eski yöneticileri ile mahalle temsilcilerinin katıldığı akşam yemeğinde bir araya geldi. MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Emine Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Sezel Gençgönül, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz’ın da katıldığı yemekte, şehrin sorunları ve belediyenin yapmış olduğu yatırımlar ele alındı. Mahalle temsilcileri, mahallelerindeki durum hakkında bilgiler verirken, gündemdeki son gelişmeler değerlendirildi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Türkiye’deki siyasi gündemin hızlı bir şekilde değiştiğini söylerken, geçen hafta hayatını kaybeden 21. Dönem Milletvekili Osman Gazi Aksoy’u rahmetle andı. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yapmış olduğu çalışmalar ile halkın büyük takdirini kazandığını ve gittikleri her yerde büyük bir ilgi ile karşılaştıklarına değinen Yalçın, Günaydın’ın büyük gayretleriyle şehrin iyi bir noktaya ulaştığını dile getirdi. Yaklaşan yerel seçimlere de dikkat çeken İl Başkanı İsa Yalçın, “Bu seçimleri de önemli bir oy oranı ile kazanmak istiyoruz. 30 Mart’taki başarı için herkesin elinden gelen gayreti göstereceğine inanıyorum” dedi.

Gece gündüz çalışarak, belediye hizmetleriyle Isparta’yı en iyi konuma getirmek için çalıştıklarını belirten Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, elde edilen başarının mensubu olduğu MHP’ye ait olduğunu aktardı. MHP olmasaydı, kendisinin belediye başkanı olamayacağını dolayısıyla bu hizmetleri de Ispartalılara veremeyeceğini dile getiren Başkan Günaydın, “Bu şeref, bu başarı partimize aittir” görüşünde bulundu.

Belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da davetlilere kapsamlı bilgiler veren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, halkın birlik ve beraberliğe dünden daha çok ihtiyacının bulunduğuna dikkat çekti. Gerek belediye gerek parti olarak yükseldiklerini ve çok daha iyi noktalara ulaşacaklarının altını çizen Başkan Günaydın, “Milletimiz için çalışmaya ihtiyacımız var. Her ferdimiz durmadan karınca misali çalışmalıdır. Belediye olarak 5 yıldan bu yana hiçbir şeye zam yapmadık. Zamla ekonomi kurtarılamaz. Başarı, dürüst ve şeffaf yönetimle elde edilir. Bizim çok çalışmaya ihtiyacımız var” diyerek, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

 

 

 

Bu haber 594 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...