“İlk sözümüz halk, son sözümüz yine halk”

1 Ocak 2014 15:22

CHP Isparta Gençlik Kolları, yeni yıl dolayısıyla yayınladıkları mesajda, 2014 yılında tamamen halkın iradesinin yansıtılacağı bir yönetim anlayışının var olmasını temenni ettiklerini belirttiler.

CHP Gençlik Kolları’nın mesajı şöyle: “Sevinçlerimizle, acılarımızla, anılarımızla ve umutlarımızla bir yeni yılı daha geride bırakıyor, geçmişe özlem duyarak, aydınlık ve mutlu yıllara ulaşma umutlarımızı canlı tutarak yeni bir yıla giriyoruz.

Her yeni yılda olduğu gibi 2014 yılına girerken; Cumhuriyetimizin sonsuza kadar yaşatılması, laik, demokratik ve sosyal hukuk devletimizin güçlendirilmesi, ülkemizin bağımsızlığının korunması vazgeçilmez arasında olduğunu tekrar hatırlatmak isteriz.

Dönüp ardımıza baktığımızda neleri başardığımızı, nelerin üstesinden geldiğimizi, nelere boyun eğilmediğimizi görüyoruz. Her hareketimizi, her eylemimizi ve her etkinliğimizi yaparken; CHP Gençlik Kolları Genel Başkanımız İrfan İnanç YILDIZ’ın “Gerekirse kırılırız ama asla eğilip bükülmeyiz” sözlerini kendimize rehber edinerek dik duruşumuzdan taviz vermeyerek yolumuza devam ediyoruz.

Bizler Cumhuriyet Halk Partisi gençliği olarak iktidarın baskı ve zulümlerinden bıkmış halkımızın gelecekte onurlu bir şekilde yaşaması için vatansever mücadelemizi sürdürmekteyiz.  Emperyalist güçlerin taşeronluğunu yaparak halkımızın yaşama hakkını bile gasp eden iktidarın son bulmasını temenni ediyor ve tamamen halkın iradesinin yansıtılacağı bir yönetim anlayışının var olmasını istiyoruz. Bu nedenle “İLK SÖZÜMÜZ HALK, SON SÖZÜMÜZ YİNE HALK” diyerek azimle çalışıyoruz.

Toprağımıza, namusumuza, emeğimize, Cumhuriyet değerlerimize ve en önemlisi yaşama hakkımızı gasp eden, ülkemizin çıkarlarını ayakkabı kutularındaki milyonlara tercih eden hükümeti şiddetle kınıyoruz. Unutulmasın ki Gezi ruhu bir başlangıç olmuş ve gençliğinde yönetimde söz sahibi olduğu görülmüştür. Bizler her zaman halkımızın yanında olacağız ve Cumhuriyetimize sahip çıkacağız.

Gönül isterdi ki içerisinde mavilikler, esenlikler, aydınlıklar, mutluluklar barındıran bir kutlama mesajımız olsun. Ancak bin bir zorluklara rağmen kurulan Cumhuriyetimizin 90. Yılını buruk bir sevinç yaşadık. 2014 yılının hepimize aydınlık günler, sağlık, barış ve huzur getirmesini diler, tüm kamuoyuna saygılarımızı sunarız”.

 

Bu haber 664 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...