Eğirdir Göktaş Mahallesi’nde Dere Islah Çalışmaları Başladı

1 Ocak 2014 15:22

Eğirdir Belediyesi ile DSİ 18. Bölge Müdürlüğü işbirliği kapsamında ilçedeki derelerin ıslah çalışmalarına devam ediliyor. Eğirdir ilçe merkezindeki derelerin ıslahı yanında Göktaş Mahallesi’nde bulunan dere üzerinde de çalışmalar başladı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Göktaş Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuzu ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından Eğirdir’deki dereler için yapılan ihalelerin ardından ıslah çalışmalarını hız kazandığını belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “İlçemizde bulunan derler için ıslah çalışmaları devam ediyor. Göktaş Mahallemizdeki derenin tehlike arz ettiğini ve tedbir alınmasını DSİ Bölge Müdürlüğü’nde talep etmiştik. DSİ Bölge Müdürlüğümüz ile işbirliği içerisine yaptığımız çalışmalar neticesinde ıslah çalışmaları başladı. Yol geçişlerine hazır menfezler konuldu. Havaların uygun olması durumunda dere ıslah çalışmaları daha da hızlanacaktır. Göktaş Mahallemiz için büyük önem arz eden dere ıslah çalışmaları yanında yollarını da Belediyemiz düzgünleştirdi.” dedi.

Göktaş Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kuzu, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e mahalleye kazandırdığı yatırımlar ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Muhtar Kuzu, “Mahallemiz yıllardır bakımsız kaldı, kimse bizimle ilgilenmedi. İhtiyaçlarımıza cevap verilmedi. Şimdi sağolsun Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral bize sahip çıktı ve bütün sıkıntılarımıza tek tek cevap veriyor. DSİ ile bizzat yaptığı girişimler neticesinde Belediye iş makinelerinin de çalışmasıyla deremiz temizlendi, yollarımız düzgünleşti, yeni arıklar açıldı. Sadece ben değil Göktaş halkı yapılan hizmetlerden çok memnun. DSİ yetkililerine, bizleri her zaman samimi kucaklayan Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun ve Belediye Başkanımızı başımızdan eksik etmesin.” dedi.

Göktaş Mahallesi’nde dere ıslah çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Özmeral’in, mahalle sakinleriyle samimi bir şekilde sohbet etmesi dikkat çekti.

 

 

Bu haber 1040 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...