TED Isparta Koleji Anaokulu Öğrencileri Yeni Yılı Kutladı

1 Ocak 2014 15:24

TED Isparta Koleji Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenleri görkemli bir yeni yıl partisiyle 2014’e merhaba dediler. Kendileri için önceden planlanmış, her ayrıntısı minik öğrencilerin eğlenmesi için düşünülmüş bu organizasyonda TED Isparta Koleji , Antalyadan özel bir organizasyon şirketiyle anlaşarak minik öğrencileri Aladdin Show ile buluşturdu.Akrobasi ve İllizyon gösterileri, bisiklet show ve tahta bacak ile oldukça eğlenceli saatler geçirdiler.

Partinin ilerleyen saatlerinde TED Isparta Koleji Anasınıfı öğrencilerini çok daha büyük bir sürpriz bekliyordu; Mickey Mouse, Donald Duck, Bugs Buuny, Mini Mouse , Caillou çizgi film kahramanları dev bir pasta ile minik öğrencilerin alkışları eşliğinde parti alanına girdiler. Kolej öğrencileri okul yönetimi,idarecileri ve öğretmenleri eşliğinde yeni yıl pastalarını kestiler ve çizgi film kahramanları birlikte tekno şarkılar eşliğinde dans ederek doyasıya eğlendiler.

Minik öğrencilerin arasına katılan Noel Baba çocuklara hediyeler dağıtırken onlarla sohbet etti. Minikler Çizgi Film kahramanları ve Noel Baba ile fotoğraf çekildiler.

TED Isparta Koleji Anasınıfı öğrencilerinin kendileri için hazırlanmış Yeni Yıl partisi; minik öğrencilerin 2014 dilekleriyle  son buldu. Çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

Bu haber 1011 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...