“Eğitim konusunda çok hassasız”

1 Ocak 2014 15:27

Yılmaz Şener İlkokulu Müdürü Ali Solmaz ve anaokulu öğrencileri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Çocuklar belediye çalışmaları ile parklar, oyun alanlarını yapan kurum hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette konuşan Okul Müdürü Ali Solmaz, okullarının geçen sene eğitim ve öğretime başladığını dile getirirken, çocuklara belediyeyi tanıtmak, belediyenin görevleri ile ilgili bilgiler almak amacıyla geldiklerini söyledi. Kendilerini kabul ettiği için Başkan Günaydın’a teşekkür eden Okul Müdürü Ali Solmaz, okullarının da bir takım eksikliklerinin olduğunu, anasınıfı ve ilkokul öğrencilerinin yaş itibariyle oyunun önemli olduğuna dikkat çekerek, eğitim amaçlı kullanılmak üzere okullarına bir park yapılması talebini iletti.

Çocukları belediyede görmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,  çocukların ülkenin geleceği olduğunu ifade etti. Isparta’nın yeşillendirilmesi ve park alanı için çalışmalar yaptıklarını aktaran Başkan Günaydın, “Özellikle eğitim konusunda çok hassasız. Okullarımızın bahçe tanzimleri, temizlikleri ve asfaltları noktasında çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Son olarak 20’nin üzerinde okulumuzu elden geçirdik ve bahçelerinin bakımlarını yaptık. Çocuklarımıza başarılar diliyorum ve sizleri de eğitime katkılarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Okullarımızın ihtiyaçlarını tekrar gözden geçireceğiz ve talebinizi değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 726 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...