8. Etap Kırsal Kalkınma Yatırımları hibe programına müracaatlar 27 Ocak’ta sona erecek

2 Ocak 2014 16:28

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda, Hibe programından yararlanmak isteyen yatırımcıların 27.01.2014 tarihi mesai bitimine kadar projelerini İl Müdürlüğüne teslim etmeleri gerektiği hususunda uyarıldı.

Duyuruda; “Hibe programından yararlanmak isteyen yatırımcılar 27.01.2014 tarihi mesai bitimine kadar projelerini İl Müdürlüğümüze teslim edebileceklerdir.

 Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında, Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Tebliğ No: 2013/59) 14.12.2013 tarih ve 28851 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Tebliğde belirtilen esaslara uygun olarak hazırlanan uygulama rehberi, başvuru formları ve bilgilendirici dokümanlar Genel Müdürlüğümüz internet sayfasında (http://www.tarim.gov.tr/TRGM/Sayfalar/Anasayfa.aspx)     erişime açık hale getirildiğinde, İl Müdürlüğümüz www.ispartatarim.gov.tr web sayfasından erişim sağlanabilecek ve proje hazırlayacak olan yatırımcılarca, gerekli dokümanlar, verilen internet adreslerinden temin edilebilecektir” denildi.

 

                                                                                     

Bu haber 565 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...