İlkokul öğrencilerine trafik eğitimi

2 Ocak 2014 16:35

Eğirdir MYO öğrencilerinin hazırladıkları Sosyal Sorumluluk Proje kapsamında, Mustafa Çetinkaya İlkokul’unda trafik eğitimi verildi.

Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Büro Yöneticiliği ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencilerinden Tolga Ünet, Lütfi Okay, Resul Erdoğan ve İsa Sağlamca birlikte hazırladıkları Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Mustafa Çetinkaya İlkokulu’ndaki öğrencilere yönelik trafik eğitimi hazırladılar. MYO Öğrencileri, programa katılıp destek olmasından dolayı Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür ettiler.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği personeli Trafik Polisi Mehmet Ali Özdemir tarafından 7-11 yaş arası öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgiler verildi. Trafik Polisi Mehmet Ali Özdemir, Belediye tarafından, okul önlerine yapılan hız kesiciler ile öğrenci geçişlerini gösteren ışıklı trafik levhalarından dolayı Başkan Özmeral’e teşekkür etti.

Değişik mahallelerden Mustafa Çetinkaya İlkokulu’na eğitim öğretim için gelen öğrenciler Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i görünce sevgi gösterisinde bulundular. Elini öpen öğrencilere karşılık veren Başkan Özmeral, küçük çocukların ellerinden öptü. Öğrencilerle tek tek ilgilenen ve onlara sorular yönelten Başkan Özmeral, MYO öğrencilerine hazırladıkları projenin faydalı olmasından dolayı teşekkür etti. Başkan Özmeral, Trafik Polisi Mehmet Ali Özdemir’in teşekküründen dolayı memnuniyetini belirterek, “Çocuklarımız bizim en kıymetli varlıklarımızdır. Onların can güvenliğini sağlamak Belediye olarak en tabiî vazifemizdir. Biz çocuklarımızı, gençlerimizi çok seviyoruz. Onlara yapılan hizmetler hiçbir zaman boşa gitmez. Faydalı bir konu için burada bulunuyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Mustafa Çetinkaya İlkokulu Müdürü Yaşar Çetin, Başkan Özmeral’e, Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Büro Yöneticiliği ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencilerine ve Trafik Polisi Mehmet Ali Özdemir’e teşekkür etti.

 

 

Bu haber 712 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...