Eğirdir Süleyman Demirel Ortaokulu Futbol’da il birincisi oldu

4 Ocak 2014 11:25

Eğirdir Süleyman Demirel Ortaokulu’nun katıldığı futbol müsabakalarında Isparta il birincisi olmasından dolayı mutluluk duyan Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, öğrencileri ödüllendirdi.

Süleyman Demirel Ortaokulu’nu ziyaret eden Belediye Başkanı Özmeral, Okul Müdürü Hasan Tiryakioğlu, Müdür Yardımcısı Süleyman Bulucu, Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Özongun ve öğrencilerle birlikte oldu. Başarılarından dolayı Okul Müdürü Hasan Tiryakioğlu’nu, Müdür Yardımcısı Süleyman Bulucu’yu, Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Özongun’u ve büyük emeği olan öğrencileri tebrik eden Başkan Özmeral, 3 adet futbol topu ve birer adet kutu içerisinde kalem hediye etti. Başkan Özmeral, “Birlik ve beraberlik ruhunuzu ortaya koyarak güzel bir başarı elde ettiniz. Sizleri yürekten kutluyorum. Sporun yanında derslerinizi de ihmal etmeyin. Derslerinizi de çalışarak daime başarılı olun. Okulumuz ve Eğirdir’imiz sizinle iftihar ediyor.” dedi.

Okul Müdürü Hasan Tiryakioğlu ile masa tenisi oynayan Başkan Özmeral, sporcu kimliğini bir defa daha ortaya koyarak öğrencilerin dikkatini çekti.

Okul takımındaki öğrenciler, yaz aylarında Belediye’nin destekleriyle futbol kursuna katıldıklarını ve büyük fayda gördüklerini belirttiler.

Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler, Başkan Özmeral’e spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

 

 

 

Bu haber 1773 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...