Hastanede tıkanma söz konusu değil

4 Ocak 2014 11:31

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, bölge hastanesi projesinde tıkanma gibi bir durumun olmadığını söyledi.  Hastanenin temelinin mart ayında atılması bekleniyor

Aralarında Isparta Bölge Hastanesinin de yer aldığı 15 şehir hastanesi projesinde finans kuruluşlarının müteahhitlere kredi vermediği gerekçesiyle hastane yapımlarının 2018’e sarkabileceği gündeme gelmişti. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, önceki gün akşam Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüştüğünü belirterek, “Hiç sorun yok. Takvim işliyor. Zaten o konu da Plan ve Bütçe Komisyonu’nun önüne gelecek. Tıkanma diye bir şey yok. Her şey yolunda gidiyor. Belirtilen tarihte hastane yapılacak”  dedi.

“MART AYI BAŞINDA TEMELİN ATILMASI PLANLANIYOR”

İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya da 755 yataklı bölge hastanesi ihalesini alan Akfen firmasının yetkililerinin hastaneyi kendi öz kaynakları ile yapacaklarına ilişkin açıklamalarını hatırlatarak, “Erteleme diye bir durum söz konusu değil.  Belirtilen takvime göre süreç işliyor. Şu anda Sümer Halı fabrikası binalarının yıkımı tamamlandı. Hafriyat alma çalışmaları sürüyor. Daha sonra Orman Bölge Müdürlüğü, alandaki ağaçların sökümünü yapıp yeni yerlerine taşıyacak. 2014 yılı mart ayı başında da hastanenin temelinin atılmasını bekliyoruz” açıklamasında bulundu.  

   

 

Bu haber 795 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...