Günaydın su ve enerjinin önemine dikkat çekti

7 Ocak 2014 19:05

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, DSİ 18. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Bölge Müdür yardımcıları ile atölyelerde çalışan personel ile de bir araya gelen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, işçilere çalışmalarında başarılar diledi.

Her gittiği ortamda yoğun ilgi ile karşılanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, DSİ’deki ilk ziyaretini bölge müdürünün il dışında olmasından dolayı Bölge Müdür Yardımcısı Şükrü Baysal’a yaptı. Ziyarete Bölge Müdür Yardımcıları İrfan Bakır ve Nadir Abay da eşlik etti. Bölge Müdür Yardımcısı Şükrü Baysal, 2013 yılını DSİ olarak başarılı geçirdiklerini belirtirken, göletlerdeki doluluk oranlarından ve yapımı devam eden yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise, su ve enerjinin öneminden bahsederek, Isparta’ya 5 yıldan buyana ucuz içme suyu sağladıklarını anlattı.

Bölge Müdür Yardımcıları ile çalışanların yeni yıllarını kutlayan ve başarı dileklerini ileten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın daha sonra atölyeleri dolaşarak çalışan personele hayırlı işler temennisinde bulundu. Günaydın öğle yemeğini de personel ile birlikte DSİ yemekhanesinde yerken, buradan kantine geçerek işçilerle buluştu.

Günaydın, belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verirken, personelin dilek ve şikayetlerini aldı. Başkan Günaydın, “Bu gariban Isparta’ya hizmet etmeye çalışıyor” derken, kendisi hakkında son günlerde çeşitli çevrelerce ‘yaşlı’ propagandası yürütülmeye çalışıldığını aktararak, “Hadi bakalım buradan Sidre’ye kadar birlikte çıkalım. Kim daha önce çıkacak” diyerek, göndermede bulundu.

 

 

Bu haber 568 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...