Denetim Komisyonuna 3 MHP’li 2 AKP’li üye

7 Ocak 2014 19:18

Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısında Denetim Komisyonu üyeleri belirlenirken Kadir Özkan’ın ek maddesi de oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Meclisi 2014 yılı ilk toplantısı dün Seyfettin Kalem Başkanlığında gerçekleştirildi. Gündemdeki tüm maddeler komisyonlara havale edilirken her yılın ocak ayında belirlenen Denetim Komisyon üyeleri gizli oylamayla seçildi.

KADİR ÖZKAN’DAN KRİTİK MADDE

Gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçmeden önce Meclis Üyesi Kadir Özkan ek madde sundu. Özkan, sanayiye yapılması planlanan bir okulun çapında problem olduğu için Belediye Meclisinde karar alınması gerektiği yoksa işlem yapılamayacağını bildirdi. Bunun üzerine Özkan’ın bu maddesi oy birliği ile gündeme alındı.

GÖNÜLLÜ OLDULAR

Öte yandan Denetim Komisyonu için öncelikle gönüllü adayların isimleri yazıldı. MHP’den; Hasan Demir, Mehmet Boylu, Ercan Gönüllü, Remzi Erdoğan ve Adnan Taşdelen, AKP’den ise Ahmet Aydemir ile Erbay Dinçay gönüllü oldu.

3 MHP’Lİ 2 AKP’Lİ ÜYE SEÇİLDİ

İsimler yazıldıktan sonra seçime geçildi. Gizli oylama sonucunda Tevfik Katırcıoğlu, Yalçın Erdülek, Kadir Özkan ve Hatice Çakır’ın da isimleri çıktı. Seçim sonucuna göre MHP’den Ercan Görgülü, Remzi Erdoğan ve Mehmet Boylu ile AKP’den Erbay Dinçay ve Hatice Çakır seçildi.

AYDEMİR GÖNÜLLÜ OLDU ÇAKIR SEÇİLDİ

Diğer taraftan AKP grubundan Ahmet Aydemir komisyon üyeliği için gönüllü olurken yapılan gizli oylamada Hatice Çakır seçildi.

İŞTE SEÇİM SONUCU

Hasan Demir    11

Mehmet Boylu 12

Ercan Görgülü  23

Remzi Erdoğan 21

Adnan Taşdelen 7

Hatice Çakır    14

Ahmet Aydemir           11

Erbay Dinçay   18

 

Bu haber 776 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...