CHP Adayı Prof. Çakmakçı projelerini açıklıyor

7 Ocak 2014 19:19

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı, ocak ayı projelerini açıkladı. Çakmakçı, 7500 kişiye hitap edecek gönüllü kültür sanat evleri yapacak.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Güzelcan, Belediye Başkan Adayları Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı’nın ocak ayına yönelik projelerini kadın örgütüyle paylaştığını söyledi. Güzelcan, “Hocamızın ocak ayında açıkladığı projeler Halk Evleri’nin açılması, yeşil alanların oluşturulması, yayaların kullanacağı geçişlerin sağlanması, ana kucağı bakım evleri açılması,   yaşa göre spor salonları açılması ve 7500 kişiye hitap edecek gönüllü kültür sanat evlerinin kurulması şeklinde. Kendisi bize projelerini anlattı. Biz de kadın örgütü olarak bunları ziyaretlerimizde anlatacağız.  Daha projelerin devamı gelecek” dedi. 

 Şimdiye kadar 17 mahalleyi gezdiklerini 4 ev toplantısı yaptıklarını kaydeden Güzelcan,  “Şikâyetleri alıyor, hocamıza iletiyoruz. Hocamız projelerini aktarıyor.  Son olarak Akkent Mahallesini ziyaret ettik, Burada oturan vatandaşlar yeşil alan olmamasından, sadece iki alanın kullanılmasından, sosyal tesislerin boşluğundan bir manavın bir marketin olmamasından şikâyetçi. Bunları tek tek not edip adayımıza ilettik” diye konuştu.

 

 

Bu haber 614 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...