CHP’li bayanlar Gülevler’in sorunlarını dinledi

8 Ocak 2014 16:32

CHP Kadın Kolları yerel seçim öncesi çalışmalarına Gülevler Mahallesinde devam etti. Gülevler Mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP Kadın Kolları Üyeleri sorunlarla ilgili notlar alarak Belediye Başkanlığı görevine Prof. Dr. Lütfi Çakmakçı’nın gelmesinin ardından tüm sorunların çözümü için çalışma yapacaklarını söyledi.   

CHP Kadın Kolları Başkanı Leyla Havva Güzelcan Gülevler Mahallesinde komşuluk ilişkilerinin yoğun olduğu söyleyerek “mahalle halkı komşuluk ilişkilerinin yoğun olması sebebiyle sorunlarını da kendi içinde çözmeye çalışmış, bu nedenle bir çok anlamda eksikleri giderilmemiş. Mahallemizde resmi daire yok, okul yok, muhtarlık yeri yok, Caminin altında görev yapıyor. Mahallenin bir sosyal tesisi yok. Gülevler Mahallemizde pazar yok” dedi.

Mahalle içinde belediyeye ait bir arsa bile olmadığını söyleyen Güzelcan “zamanında bir tane belediye arsası var olan mahalle içindeki arsa Hasan Balaban’ın belediye başkanlığın döneminde satıldığı için kamu alanı bile kalmamış. 18 uygulamasından sonra var olan arsanın 176 veresesi var. Mahallemizin sorunlarının çözümünü bütün bir rapor halinde değerlendirerek yapılması gerekenleri planlayacağız” diye konuştu.  

Bu haber 583 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...