ISBİAD’dan Başkan’a plaket

10 Ocak 2014 16:36

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Temmuz 2013 yılında kurulan ve başkanlığını Ünal Sofulu’nun yaptığı Isparta Birleşik İşadamları Derneği (ISBİAD)’ın Gökçay Kervansaray Restaurant’ta düzenlenen yemeğine katıldı. Başkan Günaydın’a burada ISBİAD tarafından kuruluşundan bugüne kadar yapmış olduğu katkılardan dolayı bir plaket takdim edildi.

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ünal Sofulu, Başkan Yardımcılığı’nı Osman Gülay, Sekreterliğini Soner Tunç’un yaptığı, Ali Alp, Özgür Selçuk, Mehmet Uygun ve İsmail Alp’in de üye olduğu ISBİAD’ın değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya onur konuğu olarak katılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, derneğe her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

ISBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Sofulu, yaptığı konuşmada dernek ile ilgili bilgiler verirken, dernek olarak belli çalışmalar yaptıklarını ve bir aşamaya geldiklerine değindi.    

ISBİAD ve Isparta’ya hizmet eden herkesi Isparta sevdalısı olarak gördüğünü söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise, her işin başının topluca yaşamak olduğunu belirtti. Günaydın, “Bu masada birlik ve beraberlik var. Sizleri bu memleketin sahipleri olarak görüyorum. Derneğimizin bizlerden bir yer talebi var. Bunu değerlendireceğiz” dedi. Günaydın ayrıca belediye ve belediye şirketlerinin yapmış olduğu çalışmalar konusunda dernek yönetimi ve üyelerine bilgiler verdi.  

Bu haber 718 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...