Eğirdir Elmaspor Ankara Yolcusu

12 Ocak 2014 18:17

Eğirdir Elmaspor 3. ligdeki mücadelesine devam ederken bu hafta sonu Ankara’da Türkiye Uçak Sanayi Voleybol takımı ile müsabakaya çıkacak.

Eğirdir Elmaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Kaş, As Başkan Ahmet Özkeskin ve Antrenör Ahmet Özkoç birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek, voleybol takımının deplasmanlara gidebilmesi için verdiği otobüs ve diğer desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Bu hafta sonu Pazar günü Ankara’da Beştepe semtindeki Türkiye Voleybol Federasyonu’na ait spor salonunda Ankara TAİ Voleybol Takımı ile maç yapacaklarını belirten Eğirdir Elmaspor yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, taraftarların maça gidebilmeleri için her zaman olduğu gibi otobüs desteği vereceğini söyledi.

Eğridir Elmaspor Kulübü Voleybol Takımı’nın Antrenörü Ahmet Özkoç, “Ankara’da bulunan Eğirdirli hemşehrilerimizi takımımıza destek maksadıyla maça bekliyoruz” dedi.

Daha önceki deplasman müsabakalarında da Belediye olarak desteklerini esirgemeyen Başkan Özmeral, Hatay Valisi ve Adana Valisi hemşehrimiz Hüseyin Avni Coş ile irtibata geçerek Eğirdir Elmaspor taraftarlarının konaklama imkanını sağlamıştı. Eğirdir Elmaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Kaş, As Başkan Ahmet Özkeskin ve Antrenör Ahmet Özkoç , “Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Her zaman bize sahip çıkıyor, otobüs desteği de veriyor, Eğirdir’deki maçlarımıza bizzat gelip bizleri yalnız bırakmıyor ve her şeyden önce il dışındaki müsabakalarımıza otobüs desteğinin yanında gittiğimiz ilde misafir edilmemize ön ayak oluyor. En uzak deplasman maçımıza hem oyuncularımız hem de taraftarlarımız için otobüs desteğinde bulundu. Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Elmaspor Voleybol Takımı’nın varlığına herkesten çok kendisinin sevindiğini belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Eğirdir’de Elmaspor Kulübü adı altında Voleybol Takımı’nın kurulması ve başarılı olmasından dolayı en büyük sevinenlerden birisiyim. Eğirdir’imizde kurulan ve başarılı bir şekilde Belediye ile bağı olmadan yönetilen Elmaspor Voleybol takımını ve yöneticilerini kutluyorum. Her zaman Belediye olarak imkânlarımız nisbetinde desteklerimiz devam edecektir. Otobüs konusunda her zaman desteğimiz vardır. Takım oyuncularının yanında taraftarlar için de zaman zaman maçlara otobüs vermeye devam edeceğiz. Eğirdir Elmaspor Kulübü Voleybol Takımı’nın başarılarının devamını diliyorum. Bu hafta sonu Ankara’daki müsabakada ayrıca başarılar diliyorum. Başarılı sonuçlar bekliyoruz” diyerek Eğirdir Elmaspor Kulübü Voleybol Takımı yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Eğirdir Elmaspor Voleybol Takımı, Pazar günü saat 13.00’de Türkiye Voleybol Federasyonu Spor Salonu’nda Ankara TAİ Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelecek.

 

 

Bu haber 963 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...