Karakaya; “Türk basını Demokrasinin vazgeçilmez temel unsurlarındandır”

12 Ocak 2014 18:20

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Karakaya’nın açıklaması şöyle: “Hassas, ciddi ve önemli konularda gündem oluşturabilen,  hiçbir tesir altında kalmaksızın görevlerini tarafsız, güvenilir ve objektif olarak yürüten basın çalışanları, demokratik toplumların ayrılmaz birer parçasıdır. Basın-yayın organı çalışanları; bilgi edinme ve haber alma özgürlüğünü yasal sınırlar dâhilinde kullanarak yaşadığımız dünya’da gelişip yaşanılan sorunları kamuoyuna kısa bir süre içerisinde özveriyle çalışarak ulaştırmakta,  görevlerini ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde evrensel meslek ilkeleri ışığında başarıyla yerine getirmektedirler. “Zahmetli, meşakkatli ve her zeminde ciddi fedakârlık isteyen oldukça sıkıntılı bir görevi yürüttüğünüzün şuuru içerisindeyiz. Dünyanın incisi Göller Bölgesinin ve güller diyarının ana merkezi Isparta’da, saygıdeğer halkımızın meydana gelen gelişmeler konusunda bilgi sahibi yapılması ve daha sağlıklı bir Isparta’nın gelecek kuşaklara aktarılmasında gösterdiğiniz çabalar öteden beri bilinmektedir.            

Tarihin her döneminde Türk Milletinin gözü, kulağı, gür sesi olan Türk basını Demokrasinin vazgeçilmez temel unsurlarındandır.

Ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmasında önemli bir güç oluşturan gazetecilerimizin böylesine anlamlı bir gününü yürekten kutluyorum”.

Bu haber 644 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...