Katlı otoparkı belediye işletecek

12 Ocak 2014 18:28

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, cadde ve sokaklardaki ücretli otopark konusunda yaşanan sorundan sonra çarşı merkezinde yapılacak olan katlı otoparkı ihale ile vermeyeceklerini ve işletilmesini belediyenin üstleneceğini bildirdi. 

Belediye Başkanı Yusuf Günaydın, Isparta’nın kanayan yarası olan otopark sorunu çözmek için uzun zamandır büyük bir proje üzerinde çalıştığını ve bu proje için artık son aşamaya gelindiğini bildirdi. Birçok vatandaşın dert yandığı otopark sorunu için şehir merkezinde yaklaşık 5 bin m2’lik alanı istimlak yaptıklarını açıklayan Günaydın, katlı otopark projesini en kısa zamanda uygulamaya koyacağını açıkladı. Ancak Günaydın’ın katlı otoparkın işletilmesi noktasında bir çekincesi var.

ÜCRETLİ OTOPARK BENİ SOĞUTTU

Başkan Günaydın, şehir merkezinde daha önce cadde ve sokaklarda ücretli otopark uygulaması başlatılmasından sonra uygulamanın sona erdirilmesi kararına alınmasına rağmen sorunlar yaşandığını dile getirerek, yeni yapılacak olan katlı otoparkın işletmesini özel bir firmaya vermemeyi düşündüklerini bildirdi. Günaydın, “Katkı otoparkı belediye olarak biz işletmek istiyoruz. Çünkü ücretli otoparkta yaşanan sorun oldukça uzadı. O da beni ihaleye vermekten soğuttu” dedi.

Bu haber 738 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...