“Medyanın hür olmasından yanayım”

12 Ocak 2014 18:29

Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Isparta Gazeteciler Cemiyeti’ni makamında kabul eden Belediye Başkanı Günaydın, “Isparta’da gerçekten hür bir basın artık vardır diyorum. Doğruyu ve yanlışı açıkça belirten bir basınımız var” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve üyeler, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Daha önce kendisini gazetecilerle meslektaş olarak gördüğünü açıklayan Günaydın, bu ziyaretten dolayı basın mensuplarına teşekkür etti ve Gazeteciler Günü’nü kutladı.

İlk olarak ziyaretin amacından bahsetmek için söz alan Karahan, “1961 yılından bu yana medya çalışanları ve gazeteciler olmak üzere 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz. Isparta’da medya çalışanları ve gazeteciler olarak bu bayramı en iyi şekilde kutlamaya çalışıyoruz. Sizde bu bayramda bizlere ev sahipliği yapıyorsunuz çok teşekkür ederiz. Gazeteciler olarak Isparta’da çok zor şartlar altında görev yapmaktayız. Bize vermiş olduğunuz destek ve Isparta’ya verdiğiniz emekten dolayı size teşekkür ederiz” dedi.

ISPARTA’DA HÜR MEDYA VAR

Belediye Başkanı Günaydın ise, medyanın hür olmasından yana olduklarını dile getirerek, Isparta medyasının artık hür bir yapıya kavuştuğunu söyledi. Günaydın, “Doğruyu ve yanlışı açıkça belirten bir basınımız var. Onun için sizlerin bu şekilde bir basın anlayışına sahip olmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bugün esas doğum günüm bugün. Ama babam 10 gün önce yazdırmış. Sizin özel gününüze denk gelmesi de ayrıca beni sevindirdi. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz. Basınımızın bir bayramı olmalıydı. Onun için bugünü ben de bir bayram olarak kabul ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 708 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...