Opr.Dr. Adem Can kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

13 Ocak 2014 16:13

Isparta Devlet Hastanesi Gülkent ek biriminde beyin cerrahi olarak görev yapan Opr. Dr. Adem Can geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.  Can, dün son yolculuğuna uğurlandı.

Isparta Devlet Hastanesi’nde Beyin Cerrahisi Uzmanı Adem Can,  cumartesi günü akşam nöbetten çıkarak evine gitti. Saat 23.00 sıralarında evinde bulunduğu sırada kalbi sıkışan Can, 112 Acil Servis’i aradı. Ambulansla çalıştığı hastaneye sevk edilen Can, burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÜLKENT’TE TÖREN DÜZENLENDİ

Isparta Devlet Hastanesi Gülkent ek Birimi’nde görev yapan 50 yaşındaki cerrah için dün çalıştığı kurumda tören düzenlendi. Buradaki törene Vali Vahdettin Özkan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Aydın, hastane yöneticileri, sağlık çalışanları ve yakınları katıldı. Uzun yıllar birlikte çalıştığı mesai arkadaşları Can’ı dualar ve gözyaşlarıyla uğurladı. Can’ın cenazesi daha sonra Terminal Camii’ne getirildi. Kılınan cenaze namazının ardından Can’ın cenazesi Asri Mezarlıkta toprağa verildi.  Opr. Dr. Adem Can evli ve bir çocuk babasıydı.

Merhum;a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve tüm Isparta sağlık camiasına başsağlığı dileriz.

 

 

Bu haber 1396 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...