Emrespor, Gaziantepspor ile eşleşti

21 Eylül 2012 18:24

Spor Toto 3.lig 3. grupta mücadele eden Isparta temsilcisi Emrespor’un Ziraat Türkiye Kupası’ndaki rakibi Süper Ligin güçlü ekiplerinden Gaziantepspor oldu. Karşılaşmalar 25-26-27 Eylül’de oynanacak ve Gaziantepspor Emrespor’u ile Kamil Ocak’ta ağırlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları kuraları dün Olimpiyatevi'nde çekildi.

Kura çekilişi öncesinde konuşan Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten, "Türkiye'yi kucaklayan bir banka olan Ziraat Bankası'nın Türkiye Kupası'na sponsor olmasından dolayı teşekkür ediyorum. Yine 1. Tur müsabakalarının tamamını İddaa programına alan Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'na da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Futbolun; sevgi, barış ve kardeşlik kaynağı olmasını istediklerini ifade eden Özerten, "Şehitlerimizin arkasından, her hafta maçlarda saygı duruşunda bulunulması kararı vermekten dolayı çok üzülüyoruz. Bu ülkenin insanları olarak, hep birlikte omuz omuza mücadele verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. İnşallah bir an önce bu acılar da sona erer. Çünkü bizim insanımız her şeyin en iyisini hak ediyor" diye konuştu.

2. Tur kura çekilişine 108 takımın katılacağını kaydeden Özerten, karşılaşmaların 25, 26, 27 Eylül tarihlerinde; 3. Tur müsabakalarının ise 31 Ekim'de oynanacağını belirtti.

Bu haber 1046 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...