139. caddenin yağmur suyu sorunu çözüldü

14 Ocak 2014 18:01

Yedişehitler Mahallesini tam ortadan kesen 139. Caddenin de yağmur suyu sorunu çözüme kavuştu. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü 2939 Sokak ve 139 caddede yaptığı altyapı çalışmaları ile sorunu kökten çözdü. Korge borularla yapılan alt yapı sistemi ile sadece yedişehitler mahallesi değil bu mahalleye bağlı olarak Bahçeli evler Mahallesinin bir kısmı, İstanbul caddesi, eski sanayi sitesi, yeni sanayi sitesi de buradan kendilerine akacak olan yağmur suyundan korunmuş oldular. Böylece bir yerde yapılan yağmur suyu altyapısı ile en az üç dört mahallenin birden sorunu çözülmüş oluyor. Bu güne kadar hiçbir alt yapı hizmeti almayan 139 cadde de alt yapı hizmetleri tamamlanınca kalıcı asfalt kaplamasına kavuşmuş olacak.

Belediye bu çalışlamalarını sadece mesai içerisinde değil hafta sonu tatillerini de mesaiye katarak sürdürmeye devam ediyor. Günaydın’da Pazar günü yapılan bu çalışmayı yerinde inceledi ve personeli motive etti.

Günaydın yaptığı açıklamasında, “bugün Pazar olmasına rağmen müdürlüğümüz bu gün300 metrecivarında bir hat döşemesi yapmıştır. Bu güne kadar180 kmyağmursuyu hattı döşedik. Çalışma yaptığımız bu caddemizde yağmursuyu hattı hiç döşenmemiş bir caddemizdir. Personelimiz hafta içi yaptığı çalışmalar ile birlikte hafta sonu çalışmaları için kendilerini bu caddemize ayırmış durumdadır. Pazar günü bile personelimiz tam mesai yapar gibi çalışmalarını sürdürmektedir. Bu beni çok mutlu etmektedir. İnanın burayı ihale ile yapmış olsaydık. Hem bu kadar kısa sürede tamamlayamaz hemde halkımızın cebinden büyük paralar çıkmış olacaktı. Personelimiz de kendisini Isparta halkına hizmet etmekte yarışır hale gelmiştir” dedi.

 

 

Bu haber 594 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...