CHP Uluborlu´da Seçim Bürosu açtı

14 Ocak 2014 18:02

CHP Isparta İl Gençlik Kolları yerel seçim çalışmaları kapsamında Uluborlu’da Gençlik Kolları Seçim Bürosu açılışına katıldı.

Anonslarla ve konvoy eşliğinde şehir turu yapılıp Seçim Bürosuna geçildi.Açılış konuşmasını yapan CHP Uluborlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ünal “Uluborlu’nun geleceğini gençler olarak kurmaya hazırız. Biz yalnızca seçimlerin kazanılması için değil gelecek nesiller  için Uluborlu’yu hak ettiği belediyeciliğe kavuşturacağız” dedi.

CHP Uluborlu Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yetgin “Biz gençlere inanıyoruz ve gençlerimize her zaman önem veriyoruz. Yüce Atatürk Cumhuriyetimizi gençlerimize emanet etmiştir. Uluborlu’yu gençlik eliyle güzelleştireceğiz. Gençlik Kollarımızın Seçim Bürosu hayırlı olsun” dedi.

CHP Isparta İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Mert Karaman “Uluborlu’da gençlik kollarımızın güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum. Genç arkadaşlarımızın canı gönülden çalışmaları bizi çok umutlandırmıştır. Uluborlu’daki güzel seçim havasından görüyorum ki; Uluborlu’nun manevi gücüyle yerelde iktidar olacağız. Isparta’nın kazanacağı ivme ile tüm Türkiye’de aydınlık günlere ulaşacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Bu haber 718 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...