En hızlı bebekler IYAŞ Park’ta yarıştı

14 Ocak 2014 18:11

IYAŞ Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen “IYAŞ Park’ta Bebekler Yarışıyor” isimli yarışmada katılımcı bebekler birbirleri ile kıyasıya yarışarak hediyelerini kazandı.

IYAŞ Park Alışveriş Merkezi ilkini geçen yıl yaptığı, 6 ve 12 aylık bebeklerin katıldığı emekleme yarışmasının bu yıl ikincisini gerçekleştirdi. Yarışmaya katılan bebekler şirinlikleriyle izleyenler tarafından ilgi odağı oldu. Yarışma hafta sonu gerçekleştirilirken yapılan emekleme yarışmasına IYAŞ Park AVM müşterileri yoğun ilgi gösterdi.

BİRİNCİLER BELLİ OLDU

Çift kategoride gerçekleştirilen yarışmanın 6-9 aylık birincisi Hüseyin Yıldız Güden oldu. 2.tur yarışında ise 12 aylık İlteriş Asilhan Ümit birinci olarak birer adet çeyrek altının sahibi oldular. Öte yandan yarışmada birincilere çeyrek altın, ikincilere gram altın, üçüncülere ise 100 TL’lik hediye çeki verildi. Diğer bütün katılımcılara da çeşitli teselli armağanları verildi. Kategorilerde dereceye girenlere IYAŞ Park Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Celalettin Çalış ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Albayrak hediyelerini takdim etti.

AİLELER DE YARIŞTI

6-12 aylık bebeklerin yarıştığı etkinlikte ailelerinde heyecanı görülmeye değerdi. Çocukların dikkatini çekmek için üstün bir çaba sarf eden aileler, adeta birbirleri ile yarıştı.

BEBEKLER İLGİSİNİ NELER ÇEKİYOR?

Yarışmaya önceden kayıt yaptırarak oldukça hazırlıklı gelen aileler arasında ilginç objelerle bebeklerinin ilgisini çekmeye çalışan aileler oldukça eğlenceli dakikalar yaşattı. Bir anne bebeğinin ilgisini çekmek için cep telefonunun şarj cihazını kullanırken bir diğer aile de getirmiş oldukları laptop bilgisayar ile görenleri oldukça şaşırttı.

DERECEYE GİRENLER

“IYAŞ Park’ta Bebekler Yarışıyor” isimli yarışmada kıyasıya yarışarak dereceye giren bebeklerin isimleri şöyle;

 

6-9 ay kategorisinde

1.Hüseyin Yıldız Güden  

2.Kerem Bekir Ayhan

3.Güzide Eflin Sarıdoğan

 

10-12 ay kategorisinde

1.İlteriş Aslıhan Ümit

2.Berra Öztürk

3.Batuhan Kuş

4.Senem Berrin

Bu haber 1934 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...