Atatürk İlk ve Ortaokulu’ndan, Başkan Özmeral’e Plaket

15 Ocak 2014 15:24

Atatürk İlk ve Ortaokulu Müdürü Şenol Taşçı, öğretmen Fitnat Göncü, Okul Aile Birliği Başkanı Keramettin Dinçer, Okul Aile Birliği üyelerinden Hasan Çakmak, Süleyman Çetin ve Memiş Tığlı birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek, okullarına yapılan Belediye hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdiler.

Belediye olarak Atatürk İlk ve Ortaokulu’na büyük hizmetler yapıldığını belirten Okul Müdürü Şenol Taşçı, “Başkanım, sizin emeklerinizi unutmak mümkün değil. Belediye Başkanı olarak okulumuza güzel hizmetler verdiniz. Verdiğiniz hizmetlerin elbette bir teşekkürü olmalıydı. Biz de okul idarecileri, öğretmen ve Okul Aile Birliği olarak sizi ziyaret ederek hazırlamış olduğumuz naçizane plaketimizi size sunmak için buradayız. Kabul ederseniz bizi mutlu edersiniz. Bu plaketimizi okul idarecileri, öğretmenleri ve velilerimiz adına veriyoruz. Velilerimiz yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını belirterek size selamlarını gönderdiler” diyerek Başkan Özmeral’e plaketi takdim etti.

Yapılan ziyaretten ve kendisine plaket verilmesinden dolayı duygulanan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Okullarımıza ne yapılsa azdır. Okullarımızın ihtiyaçları hiçbir zaman bitmez. Belediye olarak bütün okullarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Atatürk İlk ve Ortaokulumuzun da ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştık. Bundan sonra da daha çok çalışacağız. Yapılan hizmetlerden dolayı ziyaretiniz ve plaket getirmeniz şahsımı çok duygulandırdı. Okul Müdürümüze, öğretmenlerimize, Okul Aile Birliği üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette Başkan Özmeral, “Okullarımızın ihtiyaçlarına cevap veriliyor. Okullarımız basamak basamak daha iyiye ve güzele doğru gidiyor. Atatürk İlk ve Ortaokulumuzun birkaç eksiğini daha tespit ettik. Önümüzdeki zamanlarda bu ihtiyaçlara da cevap vereceğiz. Saygıdeğer velilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize selam götürün.” diyerek Okul idarecileri, Öğretmenleri ve Okul Aile Birliği üyelerine manalı ziyaretlerinden ve plaket vermelerinden dolayı teşekkür etti.

 

Bu haber 1391 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...