Engelsiz Yaşam Projesinde Sertifika Sevinci

15 Ocak 2014 15:25

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünün Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından geliştirilen “LP- New Resources for Our Community-Engelsiz Yaşam Yeni Gücümüz” projesi çalışmalarına devam ediyor.

Hayat Boyu Öğrenme Grundvig Programı kapsamında engellilere yönelik hazırlanan proje kapsamında Isparta Özel Eğitim Meslek Lisesi ve İş Merkezinde bir atölye çalışması düzenlendi. Gençleri daha fazla topluma kazandırmayı, ekonomik katılımlarını ve yenilikçiliklerini keşfetmelerine olanak sağlamayı, farkındalıklarını artırmayı amaçlayan çalışma sonunda, öğrencilere katılım sertifikası verildi.

SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Songül Sallan Gül, Yrd. Doç. Dr. H. Eylem Kaya, Doç. Dr. Ümit Akça, Doç. Dr. Bülent Şen ve Araş. Gör. Yonca Altındal, Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Gül, Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ebru Taysi’nin yer aldığı projeye, Dr. Ayşe Alican, Özel Eğitim Meslek Lisesi psikolojik danışma ve rehberlik öğretmeni Fatih Kılıç, emekli beden eğitimi öğretmeni Nurten Sağlamer ve psikolog Doktor Funda Türkmenoğlu’da uzmanlık alanlarında destek verdiler.

 

 

Bu haber 807 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...