Bakkalla Odası Başkanı Bapbacı Basın mensuplarını ağırladı

15 Ocak 2014 15:38

Bakkallar ve Bayiler Odası’nda geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen Genel Kurul’da 7. dönemi için güven tazeleyen Mehmet Ali Bapbacı, Isparta’da esnafla basının daima iç içe olduğunu dile getirdi.

Bakkallar ve Bayiler Odası’nın başarılı Başkanı Mehmet Ali Bapbacı, 12 Ocak Pazar günü yapılan seçimli Genel Kurul’da üyelerinden 7. dönem için tekrar yetki aldı. Seçim telaşını atlatan Bapbacı ve yönetim kurulu üyeleri 10 Ocak’ta kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle dün Sparta Mangal Evi’nde sabah kahvaltısında gazetecilerle bir araya geldi.

ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, meslektaşları adına Bapbacı ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni dönem için görevlerinde başarılar diledi. Karahan, “Başkanımız bilindiği gibi 7 dönemdir Bakkallar ve Bayiler Odası’nın Başkanlığını yapıyor. Şuanda 24. senesinde. Allah nazarlardan saklasın. Esnaflar adına kamuoyuna güzel hizmetler veriyor. Biz de basın olarak bu hizmetleri paylaşıyoruz” dedi.

ESNAF VE BASIN İÇ İÇE

Mehmet Ali Bapbacı ise, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya gelmek istediklerini ve böyle bir buluşma organize ettiklerini bildirdi. Bu buluşmanın esnafla basının ne kadar samimi ve iç içe olduğunun bir göstergesi olduğunu ifade eden Bapbacı, “Basın mensupları zor bir mesleği icra ediyor. Gece gündüz demeden soğukta, sıcakta, memleketin tüm haberlerini Isparta halkına ve çevresine de duyurmak adına zor bir görev yapıyorsunuz. Bu görevi de başarıyla yaptığınıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 740 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...