“Altın Gelecek” Filminin Galası Yalvaç’ta yapıldı

16 Ocak 2014 16:02

Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu, aralarında belediye başkanı, öğretmen, polis gibi farklı mesleklerden temsilcilerin bulunduğu bir grup sanatsever tarafından çekilen ve seslendirmesi Yüksekokul öğrencileri tarafından yapılan “Altın Gelecek” isimli aksiyon filminin galasına ev sahipliği yaptı.

Nazilerin zulmünden kaçan Yahudi bir ailenin sakladığı altınları bulmayan çalışan siyonist bir baron ile onu yakalamaya çalışan komiserin hikayesinin anlatıldığı kısa metrajlı filmin galasına, SDÜ Genel Sekreteri Mustafa Diri, Yalvaç Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram, Yalvaç Cumhuriyet Başsavcısı Muharrem Çetin, Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ramazan Armağan, Yalvaç MYO Müdürü Doç. Dr. Muhammet Sadık Akdemir ve Yalvaç Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Şakir Şahin, ilçe halkı, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Galada konuşan Doç. Dr. Şakir Şahin, ilçeyi ve üniversitemizin tanıtılmasına olanak sağlayacak filmde rol alan herkese teşekkür ederek bu projenin üniversite- şehir işbirliğinin güzel bir örneği olduğunu söyledi.

İlçedeki Pisidia Antiokheia Antik Kenti, kaya mezarları, Yalvaç Kent Ormanı gibi mekanların plato olarak kullanıldığı filmde, 18 kişilik bir ekip rol alıyor.

 

 

Bu haber 724 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...