Eğirdir’de Kamyonlar garajda toplanacak

17 Ocak 2014 15:48

Eğirdir Belediyesi, şehir merkezine park eden kamyonlar için Köprübaşı Mevkiî’nde Belediye’ye ait 60. yıl Soğuk Hava Tesisleri arkasındaki geniş alana kamyon garajı yapıyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, şehir merkezinde park eden kamyonların, çalışmaları devam eden kamyon garajına park edeceklerini açıkladı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürü İsa Eren ile birlikte çalışmaları devam eden kamyon garajı sahasını birlikte gezdiler. Eğirdir için önemli bir çalışma olduğunu belirten MARİM Müdürü İsa Eren, yeni kamyon garajının yapılmasından dolayı Başkan Özmeral’i tebrik etti.

Belediye Başkanı Özmeral, “Şehir içinde buldukları geniş alanlara gelişi güzel park eden kamyonlar, için imar planındaki Kamyon Garajı yerinin hazırlığına başladık. Son zamanlarda kamyonların şehir merkezinde çoğalması ve değişik yerlerde park etmelerinden devamlı şikayetçi olan vatandaşlarımızı da düşünerek yeni kamyon garajı çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarını devam ettirdiğimiz kamyon garajı tamamlanınca, kamyonlar şehir içinde değil kamyon garajında park edecekler. Hem kamyoncular park sıkıntısı yaşamayacak hem de halkımız rahatsızlık duymayacak” dedi.

 

Bu haber 701 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...