Gazi Üniversitesi Öğretim Üyeleri Eğirdir’i ziyaret etti

17 Ocak 2014 15:53

Ankara Gazi Üniversitesi Fransızca Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yar. Doç. Dr Yusuf Kurtoğlu ile Burdur Mehmet Akif Üniversitesi Yakın Çağ Tarihi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nihat Karaer birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

Eğirdir’e hayran kalan Üniversite Hocaları, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in samimi ve sıcak davranışlarından dolayı teşekkür ederek, “Eğirdir muhteşem manzaraya sahip çok güzel bir ilçe. Sizin gibi sıcak ve samimi bir Belediye Başkanı ile tanışmaktan ve birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz” dediler.

Eğirdir’e akrabalarından kalan arsaları değerlendirmek üzere gelen Üniversite Hocaları, emekli olduklarında Eğirdir’de yaşamak istediklerini söylediler.

Başkan Özmeral, Ankara Gazi Üniversitesi Fransızca Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yar. Doç. Dr Yusuf Kurtoğlu ile Burdur Mehmet Akif Üniversitesi Yakın Çağ Tarihi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nihat Karaer’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Eğirdir ile ilgili konularda da görüş alışverişinde bulunan Başkan Özmeral, Üniversite Hocalarını tekrar Eğirdir’e gelmeleri için davet ederek Belediye’den uğurladı.

Bu haber 1428 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...