AKP Isparta Teşkilatından tam kadro katılım

21 Eylül 2012 18:46

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı 9'uncu Bölge Toplantısına Isparta Ak Parti tam kadro katıldı.

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı 9'uncu Bölge Toplantısı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Milli Savunma eski Bakanı ve Antalya Milletvekili Vecdi Gönül, Antalya, Isparta, Konya, Aksaray, Niğde, Karaman illerinin milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyelerinin katılımıyla Antalya Divan Talya Hotel'de yapıldı.

Toplantıda Kadın Kolları Başkanları adına Gülsüm Tunçbilek divanda yerini aldı. İl Başkanları adına AK Parti Isparta İl Başkanı Nuri Uzaktaş söz alırken Belediye Meclis üyeleri adına da Ahmet Aydemir konuşma fırsatı buldu.

AK Parti'nin 10 yılda yaptıklarının 90 yılda yapılamayanlar olduğunu belirten Hüseyin Tanrıverdi, dünün hasta adamı olarak anılan Türkiye'nin bugünün usta adamı olduğunu söyledi. AK Parti döneminde pekiştirilen istikrar ve güven ortamının, devlet- millet kaynaşmasını çekemeyenlerin Türkiye'nin bölgesi ve dünyada güçlü ülke olmasını istemediklerini söyleyen Hüseyin Tanrıverdi, her türlü kirli oyunun oynandığı ve taşeronların kullanıldığını açıkladı.

Bingöl'de 10 askerimizin şehit olduğu olayı hatırlatan Tanrıverdi, "1 Ekim'de TBMM açılacak. Açıldıktan sonra teröre bulaşan, yataklık yapan, teröristle sarmaş dolaş olan ve terör suçu işleyen milletvekillerinin dokunulmazlıkları konusunda milletimizin sesine kulak vererek TBMM'de elbette gereken yapılacaktır. Bundan herkes emin olsun" diye konuştu.

Meclis açıldıktan sonra bir anayasa değişikliğiyle yerel seçimlerin 5 ay önceye alınması yönünde MHP ile uzlaşmaya varıldığını ve kararının verileceğini de dile getiren Tanrıverdi, "Mutabakata göre 27 Ekim 2013 tarihi yerel seçimlerin yapılacağı daha önceden belirlenmişti” dedi.

 

Bu haber 661 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...