“Ulaşım Master Planı istiyoruz”

17 Ocak 2014 15:56

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Tural, yeni dönemde seçilecek yerel yönetimden ivedilikle kamyon şoförleri için garaj düzenlemesi beklentisi içinde olduklarını söyledi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın son genel kurulunda yeniden başkan seçilen Ahmet Tural, 30 Mart 2014’te göreve gelecek yerel yönetimden, Isparta’nın acil ihtiyacı olan kamyon garajı sorununun çözümünü beklediklerini söyledi.

Gazetecilere açıklamada bulunan Tural, “Belediye Başkan adaylarımız gerek Oda Genel Kurul seçimlerinde olsun gerekse esnaf ziyaretlerinde olsun esnafın sorunlarını bildiklerini sorunları çözeceklerini söylüyorlar. Biz de bundan memnunuz. Şoförler Odası olarak daha öncede söyledik; Yerel yönetimden mutlaka ulaşım master planı hazırlanması istiyoruz.

“KAMYON GARAJI İMAR PLANINA İŞLENMELİ”

Şehrin geleceğini planlayan rahat huzurlu bir şehir oluşturmak için tüm kesimlerin ortak görüşüyle belediyenin yönetilmesini istiyoruz. İllerde görüyoruz geçmiş dönemdeki belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz taksi duraklarının düzenlemesi konusunda bizlere yardımcı olmuşlardı. Yeni seçilecek başkandan taksi duraklarının yinelenmesi istiyoruz. Ayrıca ivedilikle kamyon garajı tahsis edilmesini acilen imar planına işlenmesi yönünde beklentimiz var.  Kamyon garajına ihtiyacımız olduğunu her platformda dile getirdik. Kamyon garajının öncelikli olduğu söyleyen başkan adaylarına daha yakın olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Daha önce kamyon garajı konusunda planda işlenik yer vardı orası şehir içinde kaldı. Çevre yolu veya Gül Sanayi Sitesinin arka taraflarında bir yer olabilir. Yine geleceğimiz olan öğrenci çeken Ser-Tur Kooperatifimize de yeni bir yer tahsisi yapılmasını istiyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Bu haber 734 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...