CHP seçime 4 kolla sarıldı

19 Ocak 2014 17:20

CHP 30 Martta yapılacak seçimler için çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bir taraftan Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan İl Başkanı Vedat Şenol ve yöneticiler esnaf ziyaretlerine çıkıyor, Kadın Kolları üyeleri mahalle çalışmaları yapıyor, gençlik Kolları üyeleri ise bir haftadır Halıkent Mahallesinde yapılacak halk buluşmalsına vatandaşları davet ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) seçim çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde açtıkları seçim bürosunun çevresindeki işyerlerini gezen CHP teşkilatı, esnafın sorunlarını dinleyerek; belediyeyi devraldıklarında yapacakları çalışmaları anlattı.

Esnafın büyük bir sıkıntı içinde olduğunu dile getiren CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Esnafımızın sorunlarını dinliyoruz ama sıkıntıları çok büyük. Şehir merkezi olmasına rağmen birçok işyeri kapalıydı, bir çoğu da boştu. Demek ki Isparta esnafının sorunu çok büyük. Özellikle büyük işletmeler, AVM’ler küçük işletmeleri büyük ölçüde etkiliyor. Esnafımız Bağkur ve sigorta parasını ödeyemez halde. Eski işleri yok esnafın. Büyük bir ekonomik sıkıntıları var.” dedi.

Kadın Kolları üyeleri ise Dere Mahallesi ve Işıkkent’te vatandaşları ziyaret ederek sorunları dinledi. Vatandaşların dağın yamacındaki evlerde yaşayan ailelerin heyelan tehlikesinden çekindiklerini söyleyen CHP Kadın Kolları Başkanı Leyla Havva Güzelcan, “Dere mahallesi halkı Gürsoylar parkı yapılmasını istiyorlar, ortaokul olmaması vatandaşları servis parası nedeniyle hem ekonomik sıkıntıya sokuyor hem de çocuklarının sıkıntı yaşamasına sebep oluyor. Sokak köpekleri ise ayrı bir sorun vatandaşlar köpekler için barınak yapılamasını istiyor” diye konuştu.

Gençlik Kolları Halıkent Mahallesinde yapılacak halk günü için hummalı bir çalışma yürüttü. Bir haftadan bu yana Halıkent Mahallesinde çalınmadık kapı bırakmayan gençlik kolları üyeleri vatandaşları halk buluşmasına davet etti.

 

Bu haber 610 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...