Çakmakçı’dan yoğun mesai

20 Ocak 2014 16:02

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı 30 Martta yapılacak yerel seçim çalışmaları için yoğun mesai harcıyor. Cumartesi günü sabah Yeni sanayide esnaf ziyaretleri yapan Prof. Dr. Çakmakçı öğleden sonra Yeni Kuşak Köy Enstitülüler tarafından düzenlenen panele katıldı. Akşam Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneğinin düzenlediği yemeğe, ardından da bir düğününe katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Yeni sanayi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve yerel yönetime ilişkin çözüm önerilerini aktardı. Esnaf ziyaretini değerlendiren Prof. Dr. Çakmakçı “bugün sanayi esnafımızın heyecanını gördük. Üretmek için kendilerinin heyecanı var. Fakat birçoğu bulundukları işyerlerinde kiracı olduklarını ve kiraların yüksek olduğunu, bu noktada bir destek istediklerini söylediler. Bizde kendilerine ihracat yapan, dışarıya yönelik üretim yapan sanayicilerin ve esnafların önünü açmak için elimizden gelen her tür desteği vereceğimizi belirttik. Kendilerindeki heyecanı görmekten çok mutlu olduk. Zaten esnaf yaşadığı sürece Isparta’nın yaşayacağını ve gelişeceğini ilk günden beri söylüyoruz. Bu söylemimize devam edeceğiz. Birlikte Isparta’yı geliştirecek altyapıyı oluşturacağız” dedi.

Esnaf ziyaretinin ardından Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği tarafından düzenlenen Eğitimin Güncel Sorunları konulu panele katıldı. Panel sonunda panelistlere çiçek veren Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı akşam ise Yeni Kuşak Köy Enstitüler Derneğinin Park Suarede düzenlediği akşam yemeğine katıldı. Prof. Dr. Çakmakçı’nın Cumartesi günü son programı ise partili bir vatandaşın düğününe katılmak oldu.       

 

 

Bu haber 595 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...