MHP Eğirdir’de inanıyor

20 Ocak 2014 16:14

MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Dr. Ertuğrul Bayer, ilçedeki seçim bürosunu büyük bir katılımla açtı. Açılışa katılan Milletvekili Korkmaz, Eğirdirlilere şu çağrıyı yaptı: “Bugüne kadar hak ettiği hizmetleri alması için hem akademisyen, hem de dünyayı bilen bu kardeşinize Eğirdir’i teslim edin, ne kadar doğru bir karar verdiğinizi dönem sonunda konuşuyor olacağız.”

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir Belediye Başkanı Adayı Dr. Ertuğrul Bayer, cumartesi günü ilçedeki  seçim bürosunu düzenlenen törenle açtı. Törene MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP İl Başkanı İsa Yalçın  ve parti yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz , çevre  ilçe adayları, MHP İlçe Teşkilatı, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

EĞİRDİR ÜLKÜCÜ KADROLARLA TANIŞACAK

Isparta Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterisiyle başlayan törende açış konuşmasını MHP Eğirdir İlçe Başkanı Murat Dikmen yaptı. Dikmen, “30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi zaferle çıkacak ve belediyemiz ülkücü kadrolarla tanışacak, üretken belediyecilik vizyonuyla hizmet noktasında Eğirdir’imize renk katacaktır” dedi.

EĞİRDİR’İ KENDİSİYLE BARIŞIK OLMAYAN BİR BAŞKAN YÖNETTİ

MHP İl Başkanı İsa Yalçın ise son 5 yılda Eğirdir’in biriken sorunlarını takip ettiklerini belirterek, ilçenin kaybettiğini kazandırmak ve hak ettiği yere gelmek için projelerin hazırlandığını bildirdi. Yalçın, “Adayımız Dr. Ertuğrul Bayer, bu 5 yılda Eğirdirlilerin yanında oldu, sorunlarını takip etti. Eğirdir Isparta’da turizm açısından çok önemli, fakat Eğirdir maalesef kaybetti. Vatandaşla belediyenin küs olduğu bir durum oluştu. Eğirdir hizmetlerden yoksun bırakıldı. Kendisiyle bile barışık olmayan bir Belediye Başkanı Eğirdirlilerle uğraştı. Eğirdir’i kurtarmaya hazır, birikimiyle, tecrübesiyle Eğirdir’i kurtarmaya hazır bir Belediye Başkanı Adayıyla huzurlarınıza çıktık. İnşallah önümüzdeki dönemde Eğirdir Adayımız Dr. Ertuğrul Bayer ve Isparta Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’la istişare halinde Eğirdir’i hak ettiği yere getirecekler” şeklinde konuştu.

HER ÖNÜNE GELENE GEL FOTOĞRAF ÇEKİNELİM DEMEYECEKTİR

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da yaptığı konuşmada Ertuğrul Bayer’le sürekli fikir paylaşımında bulunacaklarını belirtti. Günaydın, “Bilim adamı BAYER, Eğirdir’in adayı, hepinizin adayı, bizimle fikirleri de çakışacaktır, Yüce Rabbimim izniyle bizlerde kazanırsak Eğirdir’e çok iyi hizmetlerin yapılacağından Eğirdirlilerin şüphesi olmasın. Çok yakınız, aynı partiyiz, kafadarız. Ben Ertuğrul Bey’den fikir alacağım, oda benden fikir alacak. Her önüne gelen kişiye gel fotoğraf çekinelim demeyecek ve hizmet yapacaktır” dedi.

MÜHRÜ ARTIK 3 HİLALE VURUN

MHP Milletvekili Nevzat KORKMAZ ise, Ertuğrul hocanın önüne çok fırsatlar gelmesine rağmen, geçtiğimiz seçimlerde oylarını çok artırarak bu dönem yine aday olduğunu söyledi. Korkmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçtiğimiz dönem nasip olmadı. Bu kadar önemli bir ilçeye iktidar partisinin nasıl hizmet ettiğini gördünüz. Eğirdir sadece Türkiye’ye turizm örneği olacak bir yer değil, tüm Dünyaya örnek olacak bir ilçe. Biz kabuğumuzu kırmayı taahhüt ediyoruz ve diyoruz ki; Eğirdir’e bugüne kadar hak ettiği hizmetleri alması için hem akademisyen, hem de dünyayı bilen bu kardeşinize Eğirdir’i teslim edin, ne kadar doğru bir karar verdiğinizi dönem sonunda konuşuyor olacağız.  El ele gönül gönüle Türk Milliyetçiliğine nasıl hizmet edildiğini gördük. 17 Aralık’ta bir deprem yaşandı, hırsızlık ve yolsuzluk depremi. Adı Ak olan fakat Alnı Ak olmayan bu partiyle ilgili bir çok meseleyi hem mecliste, hem de bir çok yerde dillendirdik. Bizim tarihimizde töreye uymayanların mutlaka cezası verilir, bu ceza önce hukuk tarafından, sonra sandıkta halk tarafından verilecektir. Sevgili Eğirdir artık doğru dur, ve mührünü artık üç hilale vur diyorum.”

KİMSEYLE POLEMİĞE GİRMEYECEĞİZ

Son olarak kürsüye gelen Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Dr. Ertuğrul Bayer,

2009 seçimlerini kaybetmesine rağmen hiç yılmadığını belirterek, bugünler için hedef koyduklarını bildirdi. Bayer, “Bugün için yola çıktık, bugün için koşturduk, çalıştık, çabaladık işte karşınızdayız, dimdik ayaktayız. Ve sonuna kadar Eğirdir’imize hizmet etmek için, Eğirdir’imizi nakış nakış her köşesini işleyebilmek için Belediye Meclisi Üyesi arkadaşlarımızla, İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızla yola çıktık. Bizim hiçbir kişiyle hiçbir derdimiz yok. Şu anda AKP’de 6 tane Aday Adayı var AKP’nin adayı belli değil, CHP’den Adem KAYAN, Saadet Partisinden Hasan KAYA, Demokrat Parti’den büyük ihtimal Ömer Şengöl bey aday olacak. Biz 5 parti Eğirdir’de hizmet etmek için yarışacağız. Çünkü bizim hareket noktamız hizmet etmek. Ancak bazı siyasi partilerdeki Belediye Başkan Adayı arkadaşlarımız gerek bizimle, gerek diğer aday arkadaşlarla olumsuz diyaloglar içerisine, olumsuz çatışmalar içerisine giriyorlar. Biz buradan şunu taahhüt ediyoruz, siz değerli Eğirdirliler, hiçbir Belediye Meclis Üyesi Adayımız, hiçbir İl Genel Meclisi Üyesi Adayımız, Hiçbir parti yöneticisi arkadaşımız hiçbir siyasi partinin adayıyla polemiğe ve çatışmaya girmeden kendimizi anlatarak yola çıkağız. MHP olarak dimdik ayaktayız, hiçbir siyasi partinin adayıyla polemiğe girmeden kendimizi anlatıp, hizmetlerimizi anlatıp çalışacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından hep birlikte seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra da Bayer, bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Bu haber 1369 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...