Eğirdir’de Bocce Sporu gelişiyor

21 Ocak 2014 15:25

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer, Bocce spor dalı antrenörü Gülnur Şahin, Beden Eğitimi Öğretmeni Yavuz Acar, Kız Meslek Lisesi Hasta ve Yaşlı Bakımı Hizmetleri 1. sınıf öğrencisi Zeliha Dağlı, Endüstri Meslek Lisesi İnşaat Bölümü 11. sınıf öğrencisi Enes Bakıcı birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler. Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer, spor salonundaki jimnastik odasında minder ihtiyacı olduğunu ayrıca, Bocce spor dalında Isparta’yı temsilen Eğirdir’den 3 sporcu ve bir antrenör ile bir beden eğitim öğretmeninin Mersin’de yapılacak müsabakalara katılmak için desteğe ihtiyaçlarının olduğunu belirterek Başkan Özmeral’den bu konularda destek olmalarını istedi.

Kız Meslek Lisesi Hasta ve Yaşlı Bakımı Hizmetleri 9 sınıf öğrencilerinden Zeliha Dağlı, Kız ve  Fadime Çilkaya, Eğirdir Endüstri Meslek Lisesi İnşaat Bölümü 11. sınıf öğrencisi Enes Bakıcı yeni spor dalı olan Bocce müsabakalarında Isparta’yı temsil edecekler.

Isparta’yı temsilen Bölge Spor adına Eğirdir’den Bocce takımı Hocalarıyla birlikte Mersin’e gidecek. Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, 3 sporcu 1 antrenör ile  bir beden eğitim öğretmeninin Mersin’e gidebilmeleri için destek olacağını söyledi. Başkan Özmeral, ayrıca spor salonu içerisindeki jimnastik odasına ihtiyaç olan minderlerin alınması için gerekli görüşmeleri yaptı.

 Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer, Bocce spor dalı Antrenörü Gülnur Şahin, Beden Eğitimi Öğretmeni Jimnastik Hocası Yavuz Acar ile öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Özmeral, “Eğirdir Belediyesi olarak, amatör spor ruhuyla yapılan çalışmalara ve memleketimizin sporcu evlâtlarına sahip çıkmaya imkanlar ölçüsünde destek olmaya her zaman hazırız. Müsabakalara Isparta’mızı temsilen Eğirdir’den sporcuların katılması ilçemiz adına gurur verici bir durumdur. Şimdiden başarılar diliyorum” dedi. 

Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer, Başkan Özmeral’in destek sözünü vermesinin ardından, “Başkanım, bize her zaman sahip çıkıyor, destek oluyorsunuz. Ne istersek hiç geri çevirmiyor, hemen yapılması için gayretli bir şekilde çalışıyorsunuz. Zaman zaman spor salonumuza gelmeniz, çalışmalarımızı görmeniz, çocuklarımızı kucaklamanız bizleri çok sevindiriyor. Allah sizden razı olsun. Spora ve sporcuya olan ilginizden, sevginizden dolayı çok memnunuz ve çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bocce spor dalı Antrenörü Gülnur Şahin ve Beden Eğitimi Öğretmeni Jimnastik Hocası Yavuz Acar, “Gerekli malzemelerin Belediyemiz tarafından temin edilecek olmasına çok sevindik. Bizler ve çocuklarımız için samimi gayretlerini esirgemeyen, sporu ve sporcuyu seven Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

 

 

Bu haber 1924 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...