Başkan Günaydın Kafeler Caddesi esnaflarını ziyaret etti

21 Ocak 2014 15:29

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Kafeler Caddesi esnaflarıyla bir araya geldi. Kitapevlerini de ziyaret eden ve karşılıklı bilgi alışverişlerinde bulunan Başkan Günaydın, “Toplum olarak az okuyoruz. Kitapevleri bir kültür yuvasıdır. Bu kapsamda birkaç gündür şehrimizdeki kitapevlerini ziyaret ediyorum” dedi.

Belediye çalışmalarının yanı sıra fırsat buldukça esnaf ziyaretleri gerçekleştiren, esnafın istek, şikayet ve önerilerini dinleyen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın son durağı Kafeler Caddesi oldu. Kafeler Caddesi’nde esnafla buluşan Günaydın, göreve geldiğinden bugüne kadar fırsat buldukça ziyaretler gerçekleştirdiğini söyledi. Kitapevi ziyaretlerinde konuşan Günaydın, “Okuma yerlerinin bilgi kaynağı bol olur. Yaptığımız bu ziyaretlerle şehrimizin istekleri ve yapılması gerekenler hakkında istişarelerde bulunuyoruz” görüşünde bulundu.

Sorunları ve talepleri dinleyen Başkan Günaydın’a esnaf ve vatandaşlarca yoğun ilgi gösterildi. Bir mağaza ziyareti esnasında esnaf, bir önceki dönem yönetimini hatırlatarak, “Daha önce tezgahımızı bile açamıyorduk. Sağ olun siz geldiğinizden bu yana hiçbir esnafla uğraşmadınız. Sizden çok memnunuz” görüşlerinde bulundular.

 

 

Bu haber 796 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...