Çakmakçı, Dere Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

21 Ocak 2014 15:33

Dere Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı, burada vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Seçim sonrası Dere Mahallesi’nin göz ardı edildiğini belirten vatandaşlar, “Biz bu yıl oy kullanmaya gitmeyi düşünmüyoruz. Burası birçok partiyi destekledi. Seçim öncesi mahallemize gelip, sorunlarımızı dinliyorlar. Seçim sonrası Keçeci Mahallesi’nden yukarıya çıkmıyorlar. Burası köyden beter hale geldi. Futbol sahamız, basketbol sahamız vardı. Hepsini söküp götürdüler.” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı ise, her 3-4 ayda mahallelerde toplantılar düzenlemek istediklerini, Dere Mahallesi’nin kesinlikle göz ardı edilemeyeceğini söyledi. Çakmakçı, “Gelinen noktada parayı tanrı yaptılar. İnsanlarda artık birliktelik kalmadı. Komşuluk ilişkisi kalmadı. Isparta her şeyiyle cennet bir şehir. Fakat biz Isparta’ya sahip çıkmazsak bu cennetten mahrum kalırız.” ifadelerini kullandı.

KADIN KOLLARI’DA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Mahallelerde ev ziyaretlerinde bulunan CHP Kadın Kolları Başkanlığı, yine Dere Mahallesi’ndeki evleri ziyaret etti. Daha önce Ak Parti’yi ve MHP’yi desteklediğini söyleyen vatandaşlar, her iki belediye başkanından da hizmet göremediklerini dile getirdi.

CHP Kadın Kolları Başkanı Leyla Havva Güzelcan ise Çakmaçı’nın yapmak istediği hizmetleri anlattı.

 

 

Bu haber 1265 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...