“Titiz davranıyoruz”

22 Ocak 2014 16:34

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, belediye yatırımlarının yanı sıra esnaf, vatandaş ve kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Merkez Toplum Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden ve burada çalışan personelle bir araya gelen Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehrin genel sağlık sorunları, içme suyunun durumu ve sağlık alanında yapılan hizmetlerle ilgili yetkililerden bilgiler aldı, karşılık görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’ya Türkiye’nin en ucuz ve en kaliteli suyunu içirdiklerini kaydetti. Günaydın, “Su ve hava konularında oldukça hassasım” derken, gerek su ile gerekse kömür ile ilgili olarak her zaman tahlillerin yapıldığını kaydetti. Günaydın, “Laboratuvarlarımızdan geçmeyen kömür, tahlile tabi tutulmayan suyumuz yok. Bu iki konu üzerinde yoğun gayret sarf ediyoruz. Çok titiz davranıyoruz” görüşlerinde bulundu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ayrıca binada bulunan tüm birimleri de ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı ve belediye olarak üzerlerine düşen her türlü konuda yardıma hazır olduklarını bildirdi.

Bu haber 705 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...