Başkan Günaydın’ın pankartları kaldırıldı!

22 Ocak 2014 16:39

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın, Otel Isparta’ya astırdığı ve hizmetlerini anlatan pankartları kalktı. Bir süre önce pankartlar diğer parti temsilcilerinin tepkilerine neden olmuş ve “Haksız rekabet” ortamı sağladığı ileri sürülmüştü.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Otel Isparta’nın şu anda boş olmasından dolayı bina önüne astırdığı pankartları geçtiğimiz gün itibariyle kalktı. Asılan pankartlara siyasilerden tepkiler gelmiş hatta CHP durumu YSK’ya şikâyet etmişti.

“HAKSIZ REKABET VARDI”

Pankartların kaldırılmasını değerlendiren CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Yusuf Ziya Günaydın’ın MHP’den Belediye Başkan Adayı olduğu halde Belediye Başkanı olarak yaptığı hizmetleri anlatan Isparta Oteli’nde asılı olan 3 bez pankart ve ana cadde üzerlerinde asılı olan pankartlar dünden itibaren kaldırıldı. Bunların neye istinaden kaldırıldığını bilemiyoruz ama kaldırıldığı iyi oldu” dedi.

“YİNE KÖYLÜ KURNAZLIĞI YAPMIŞLAR”

Öte yandan pankartların otel binasından kaldırıldığını ancak bilbordlarda halen daha hizmetlerin anlatılmaya devam edildiğini ileri süren Şenol, şöyle devam etti; “Yine bir köylü kurnazlığı yapmışlar. Eleştirilen pankartlar kaldırılmış ama bu sefer daha fazla billboardda yer almışlar.

“BİRİSİ10 M. ÖNDEN BAŞLARSA

BUNU KABUL EDEMEYİZ”

Tahminim Yüksek Seçim Kurulu ya da Valilikten uyarı aldılar. Çünkü diğer partilerle eşit mücadele etmiyor. Biz belediye başkanı olarak hizmetlerini anlatmasının karşısında değiliz. Zaten anlatıyor. Ondan başka çok fazla gazetelerde ve televizyonda kendisini anlatan var mı? Seçim sürecine girildiği zaman adayların hepsi yarışa eşit başlamalı. Birisi10 metreönden diğerleri geriden başlayacak. Böyle bir şey kabul edilemez.

“BİZİM PARAMIZLA REKLAM YAPACAĞINA ÖNCE BORÇLARI ÖDESİN”

Belediye Başkanı tüm halkın paralarıyla reklamını yapıyor. Belediye gitsin önce borçlarını ödesin ve hizmetlerini yapsın. Ama söz tanıtıma geldiği zaman Belediye Başkanın diğer adaylardan hiçbir farkı yoktur. Başkanlık avantajlarını burada kullanamaz. Billboardlarda 28 Şubat’a kadar reklamlarının olmaması gerekiyor. YSK yasaklarında bu var. 28 Şubat’tan itibaren billboardlar serbest.”

 

 

Bu haber 750 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...