Çakmakçı DSİ’yi ziyaret etti

24 Ocak 2014 15:38

CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Isparta’ya yeni atanan DSİ 18. Bölge Müdürü Mustafa Altunok’u ziyareti öncesinde DSİ yemekhanesinde işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. Yemekhanede işçilerle yemek yiyerek bir süre sohbet eden Prof. Dr. Çakmakçı “her zaman halkla iç içe olan bir yerel yönetim hedefliyoruz. Bu nedenle yemeğimizi de DSİ işçileriyle yedik” dedi.

Yerel seçim çalışmalarına devam eden CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı DSİ 18. Bölge Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Altunok’u ziyaret etti. Ziyaret öncesinde DSİ yemekhanesinde DSİ 18. Bölge Müdürlüğü çalışanları ile bir araya gelen Çakmakçı DSİ çalışanları ile yemek yiyerek bir süre sohbet etti.

DSİ 18. Bölge Müdürü Mustafa Altunok’u ziyaret eden CHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı ve beraberindeki heyet yeni müdür Altunok’a görevinde başarılar dileyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

DSİ 18. Bölge Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Altunok “Isparta’ya yeni atandım ve bölgeyi tanımaya çalışıyorum. Bu nedenle günlerimiz biraz yoğun geçiyor. Isparta DSİ çalışmaları konusunda örnek illerden biri. Örneğin bin günde bin gölet projesinde Isparta 122 göletle birinci sırada, yani bu yılın sonuna kadar 122 gölet inşaatı bitirilmiş olacak. Bizde bu başarılı çalışmalara katkı yapmaya çalışacağız” dedi.

 

Bu haber 817 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...