Araziyi şartsız verin!

24 Ocak 2014 15:48

Isparta’ya Polis Okulu yapılmasının önündeki en büyük engel olan arazi devri sorunu çözülüyor. Eski SSK Hastanesinin bina ve arazisinin Emniyet Genel Müdürlüğü’ne şartsız ve karşılıksız verilmesi belirtilerek işlemlerin hızlandırılması istendi.

Sağlık Bakanlığına ait eski SSK Hastanesinin bina ve arazisinin Polis Okulu ve Hizmet İçi Eğitim Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne devrinin gerçekleşmesi için gerekli talimatın Başbakanlıktan geldiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’te bulunan devir ile ilgili yazının değişmesi ve arazi ile binanın Sağlık Bakanlığından Emniyet Müdürlüğüne şartsız gerçekleşmesi için Başbakanlıktan Sağlık Bakanlığına talimat verildi.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Talimatta, eski SSK Hastanesinin bina ve arazisinin Emniyet Genel Müdürlüğü’ne şartsız ve karşılıksız verilmesi belirtilerek işlemlerin hızlandırılması istendi. Bunun üzerine Sağlık Bakanlığı bürokratları işlemlerin hızlandırmak için çalışmalara başladılar. Eski SSK hastanesi binası ve arazisinin Emniyet Genel Müdürlüğüne devrinin ardından Polis Okulu ve Hizmet İçi Eğitim açılması kararı alınacak ve çalışmalara başlanacak. Polis Okulu ve Hizmet İçi Eğitim Merkezi açılması durumunda Isparta çok önemli bir ekonomik ve sosyal bir kaynağa sahip olacak.

Bu haber 758 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...