Başkan Günaydın Dere Mahallesi sakinlerinin konuğu oldu

26 Ocak 2014 16:12

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Dere Mahallesi sakinlerinin davetlisi olarak bu mahalleye gitti. Başkan Günaydın, mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılanırken, mahallelinin taleplerini dinledi. Dere Mahallesi yeni Mezarlığı olarak hizmet verecek olan alanda incelemelerde de bulunan Başkan Günaydın, mezarlık alanının yol yapımı, çevre düzenlemesinin bahar aylarında yapılacağını söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ardından kendisi için mahallenin sosyal tesislerinde verilen yemeğe katıldı, vatandaşlarla sohbet etti.

Mahalle sakinlerinden Hilmi Selami Korkmaz, Belediye Başkanı Günaydın’a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden, gayret ve çabalarından dolayı teşekkür etti. ‘Bizi kırmayıp buraya kadar geldiğiniz için sizlere teşekkür ederiz’ diyen Korkmaz, mahallelerine daha fazla önem verilmesini isteyerek, “İnşallah seçimleri kazanır tekrar görevinizi devam ettirir ve çalışmalarınızı sürdürürsünüz” dedi.

Dere Mahallesi sakinlerinin nazik davetlerinden dolayı teşekkür eden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Dere Mahallesi sakinleri olarak tek yürek haline gelmişsiniz. Birlik ve beraberlikte bereket vardır” görüşlerinde bulundu.

Isparta’yı bir bütün olarak planladıklarını ve hiçbir işi yarım yapmadıklarına değinen Başkan Günaydın, “Bir şeyin sırası geldiğinde yaparız. Dere Mahallesi ile ilgili olarak da belli düşüncelerimiz var. Mahallenizin bir mezarlık sorunu var, bunu birlikte inceledik. Halkımız burası için yıllardır bir uğraş göstermiş ve bir yer oluşturmuş. Bizlerde burasının yolunu ve çevre düzenlemelerini bahar aylarında yaparız. Mezarlığımızda halkımıza hizmet verecek küçük bir binada yapılabilir. Belediye olarak bu konuyu ele alacağız” ifadelerinde bulundu.

Bir takım çevrelerce kendisine ‘Dere Mahallesi’ne ilgi göstermediği’, ‘Dere Mahallesi kuytuda kalmış’ şeklinde eleştiriler yönelttiğini hatırlatan Başkan Günaydın, “Siyasi olarak bakıyorlar. Biz şehri bir bütün olarak planlıyoruz. Ağaç, altyapı, asfalt yapılacaksa her yere yapılacak. Şehir bir plan dahilinde yenileniyor. Dere Mahallesi bizim bir parçamızdır. Kendimi hiçbir zaman belediye başkanı olarak görmüyorum. Kendimi Isparta’nın hizmetçisi olarak görüyorum. Havai, boş sözlerle Isparta yönetilmiyor. Bu dönem Isparta’ya yaptıklarımızı, önümüzdeki dönem projelerimizle yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz. Dere Mahallesi halkımıza şahsınızda bana gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 1411 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...