Yalvaç’ta 29 çuval esrar maddesi ele geçirildi

26 Ocak 2014 16:25

İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan çalışmalar neticesinde, Yalvaç İlçesi, Kozluçay Kasabası’nda 29 çuval (526,360) Kg. kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Konu ile ilgili yapılan duyuruda; “Isparta İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucunda; Isparta ili, Yalvaç İlçesi, Kozluçay Kasabası mülki sınırları içerisinde Konya-Isparta karayolu üzerinde 22.01.2014 günü saat:17.45 sıralarında icra edilen Yol Emniyet ve Kontrol Devriyesi esnasında, Konya istikametinden Isparta istikametine seyir halinde olan K.A yönetimindeki 07 plakalı araç durdurularak Yalvaç Sulh Ceza Mahkemesinden alınan arama kararına istinaden arama yapılmış, aracın kasasında yapılan kontrol esnasında 29 haral (çuval) içerisinde paketlenmiş halde (526,360) Kg. kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Entel isimli Narkotik ve Psikotrop Madde arama köpeğiyle araçta yapılan detaylı arama neticesinde, (11,420) Kg. Kubar esrar maddesi daha araçta kilitli bölmelerde ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen toplam (537,780) Kg. kubar esrar maddesine ve araca el konularak muhafaza altına alınmıştır. Olay ile ilgili olarak şüpheliler N.D. ve K.A. gözaltına alınarak soruşturmaya başlanılmıştır.

Ele geçirilen uyuşturucu maddeler Diyarbakır ilinden temin edilmiş olup, Antalya ilinde piyasada satılacağı değerlendirilmektedir.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayarak mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir” denildi.

 

Bu haber 961 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...