CHP Gönen’de Seçim Bürosu açtı

27 Ocak 2014 16:02

CHP Gönen Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kaya, Gönende seçim irtibat bürosu açarak seçim çalışmalarını hızlandırdı. Seçim bürosu açılışına CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı, CHP Isparta İl Başkanı Vedat ŞENOL, CHP Isparta İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Havva Güzelcan, CHP Isparta İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Mert Karaman, çok sayıda partili ve  vatandaşlarımız katılmıştır.

Açılış konuşmasını yapan CHP Gönen İlçe Başkanı Yusuf Şengül, “ Bizler Gönen’de Belediye Başkanlığını alacağımıza inanıyoruz. Çalışmalarımızı yaparken Gönen’i  en ileri nasıl götürebiliriz hesaplarını yapıyoruz. Gönen’e halkçı ve sosyal bir belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceğiz. Seçim Büromuz 30 Mart’a kadar 7 gün 24 saat tüm halkımıza hizmet edecektir.” Dedi.

CHP Gönen İl Genel Meclis Adayı Kamil İçöz,”Güzel günler için rantçı değil halkçı olacağız. Yarışa değil hizmete adayız.” Dedi.

CHP Gönen Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kaya.” Biz çalışmayı, çok çalışmayı vaat ediyoruz. Çirkinliklerle, yalan dolanla işimiz olmaz. Yapabileceklerimiz için söz veriyoruz. Kısacası bizim politikamız ucuz ve kaliteli hizmet üretmek, hizmet ve vatandaş memnuniyetini başarmak olacaktır” dedi.

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, “ Biz Gönen’e büyük önem veriyoruz ve Hüseyin Kaya’nın çok başarılı bir belediye başkanı olacağına inancımız tamdır. Artık AKP yerelde ve genelde çöküşe geçmiştir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerelde ve genelde iktidara koşar adımlarla gidiyoruz. Tüm Isparta’da olduğu gibi Gönen’de de halkçı belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımızın refahını arttıracağız” dedi.

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Lütfü Çakmakçı, “Bir Gönenli olarak Hüseyin Kaya’nın çok başarılı bir belediye başkanı olacağına inanıyorum. Gönen seçim büromuz tüm  Gönenlilere hayırlı olsun” dedi.

Bu haber 861 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...