Yağmura rağmen çalışmalar devam etti

27 Ocak 2014 16:05

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında Yedişehitler Mahallesi, Muzaffer Türkeş Mahallesi ile Zafer Mahallesi’ni birbirine bağlayan 2939 Sokak ve 139 Cadde’deki çalışmalar yoğun yağışa rağmen tüm hızıyla devam etti.

Cumartesi günü öğle saatlerine kadar metrekareye31 litreyağışın düştüğü Isparta’da, belediye ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü’nce 139 Cadde’de stabilize serme çalışmaları devam etti. Yoğun yağışa karşın çalışmaları yerinde inceleyen ve personele teşekkür eden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Bugün cumartesi ve yoğun bir yağışımız var. Bu yağmuru da arzu ediyorduk. Çok şükür barajlarımız dolacak sevinçliyiz. Ancak yağış olmasına karşın zaman kaybımızın da olmasını istemiyoruz. Stabilize çalışmalarımızı yağmura rağmen sürdürüyoruz. Arkadaşlarımız yağışlı ve hafta sonu olmasına rağmen çalışmalarını sürdürüyor, kendilerine de teşekkür ediyorum. Yağışlı olmasından dolayı stabilizemizi daha iyi bir şekilde sıkıştırma şansına sahibiz. Zaman kaybına da tahammülümüz yok. Tüm araç ve gereçlerimizde çalışıyor. Bu çalışmaları da hemen her fırsatta takip ediyorum. Yoğun bir çalışma içindeyiz. Bu caddemizi böyle bir çalışma yapmasak 3 ayda bitiremeyiz. 3 km’lik bu caddemizin tüm altyapılarını da tamamladık. Böylelikle 3 aylık işi 15 günde bitiriyoruz. 15 günde bitirmek için de yağış da olsa çalışıyoruz. Şimdiden bu çalışmalarımız Isparta’mıza hayırlı olsun” dedi.

Çalışmalara eşlik eden Yedişehitler Mahallesi Muhtarı Alper Yıldırım da, “Bana ‘muhtar burası mümkün değil bitmez’ demişlerdi. Cumartesi Pazar demiyor, belediye başkanımız burayı devamlı takip ediyor. Yağmur yağıyor, çalışma halen devam ediyor. Başkanımızın dediği gibi burası 15 günde bitecek. Yedişehitler halkı olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Burası güzel bir hizmet. Başkanımızın dediği gibi 3 km’lik uzun bir caddemiz. Uzun bir caddemiz olan Deregümü caddesini başkanımız 15 günde bitiriyor. Hem de altyapısı, yağmur suyu hatlarıyla birlikte bitiyor. Güzel bir çalışma olmuştur. Başkanımızın şahsında tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz. Belediye ekibimiz titiz bir şekilde çalışıyor” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 645 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...