‘’Meydanı Zabun gibi acemilere bırakmayız!’’

27 Ocak 2014 16:17

Başkan Günaydın’ı ‘’İflas etmiş müflis tüccar’’ olarak değerlendiren AK Parti İl Başkanı Zabun’a sert yanıt MHP İl Başkanı İsa Yalçın’dan geldi. Yalçın, “Müflis tüccar diyerek kendi dönemini yani AKP döneminden bahsediyordur. Kendisi hangi partiye gittiyse o partiyi batırdı. Nerede görev aldıysa orada bir huzursuzluk oluşturdu” dedi.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın hakkında sert eleştirilerde bulunmuş ve Günaydın’a ‘iflas etmiş müflis tüccar’ demişti. Zabun’un bu eleştirilerine karşılık MHP İl Başkanı İsa Yalçın’dan geldi. Yalçın da Zabun’u sert sözlerle eleştirdi. Zabun’un hangi partiye gittiyse orayı batırdığını ve nerede görev aldıysa orada da huzursuzluk yarattığını ileri süren Yalçın, “Zabun ismini maalesef AK Parti’nin Isparta’ya attığı son kazık olarak değerlendiriyorum. Bunları söylerken de üzülüyorum. Ama siyasette seviyesi çok düşük olan bir insan. Bugüne kadar yaptıklarına bakarsanız da omurgalı bir siyaset yapamadığını görürsünüz” dedi. Zabun’un Günaydın’ın için sarf ettiği ‘iflas etmiş müflis tüccar’ sözüne de değinen Yalçın, şunları söyledi: “Müflis tüccar diyerek kendi dönemini yani AKP dönemini anlatmıştır. Orada bir dil sürçmesi olmuş, kendi döneminden bahsediyor. İnsanların gözünün içine baka baka bu kadar iftira yalan ve doğru olmayan şeyleri söylemiş olması çok ayıptır. Kendisini buradan kınıyorum. Kendisine de eğer mertse bu memlekette, sokaklarda alnı açık bir şekilde dolaşabileceğini söylüyorsa her ortamda kendisiyle Isparta’yı konuşmaya ve değerlendirmeye hazırım.”

‘’KAYNAKLARI AYAKKABI KUTULARINDAN ÇIKIYOR’’

Öte yandan kaynakların iyi ve kötü kullanılması konusunda AK Parti’nin sicilinin bozuk olduğunu ifade eden MHP İl Başkanı Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü: 2004-2009 döneminde AK Parti’nin Isparta’da neler yaptığını herkesin iyi bildiğini söyledi. Yalçın, “Kaynaklar derken onlar yandaşlarına kullandırdıkları kaynaklardan bahsediyorlar. Bu kaynakları yer, gök almıyor ve ayakkabı kutularından çıkmaya başlıyor.

‘’BU İŞLER ZABUN’LA OLMADI’’

Hemşerilerimizin desteği, dualarıyla, Belediye Başkanımızın gayretleriyle batık ve asla işin içinden çıkılamaz durumdaki bir belediye bugün Türkiye’deki İller Bankası verileri ve kriterlerine göre de, kredibilitesi ve güvenilebilirliği en yüksek ile yaşanabilir şehirlerarasına da gelmişse bu Osman Zabun’la olmadı. Bu emeğe saygı göstermesi gerekir. Saygı göstermeyene de haddini bildiririz.

‘’MEYDANI ZABUN GİBİ ACEMİLERE BIRAKMAYIZ’’

Osman Zabun, İl Genel Meclisi’nde görev yaptığın görev içerisinde Isparta’ya yaptığın bir şeyi söyle. Hangi köyün su sorununu ve kanalizasyonunu çözdün? Kendileri bu üslupla devam ederlerse bizde aynı şekilde konuşacağız. Osman Zabun gibi acemi siyasetçilere meydanı bırakacak değiliz.

‘’YÜREĞİ YETİYORSA ITKM’YE GELSİN’’

ITKM konusunu konuşacak en son kişiler AKP’lilerdir. Oranın kimlere nasıl peşkeş çekildiğini biliyoruz. Orası işin içine haram karıştırıldığı için bitirilemeyen bir inşaattır. Bugün gelinen noktada belediye oradan alacaklarını almış, bitirilme noktasında da belli bir aşamaya getirmiştir. Orayı enkaz haline getiren ve karşılıksız birilerine hediye eden AKP yönetimidir. Ben kendisine AVM’yi gezip, kime nereleri verdiklerini de göstermek istiyorum. Eğer yüreği yetiyorsa oraya gelsin.”

 

 

 

Bu haber 723 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...