Cengiz Akyıldız için gıyabi cenaze namazı kılındı

28 Ocak 2014 15:37

İstanbul Esenyurtta Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Bürosu açılışı esnasında yapılan saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkücü Cengiz Akyıldız’ın ruhuna ithafen Ülkü Ocakları ve MHP teşkilatı tarafından Mimar Sinan Camii’nde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, “Bu ülkenin bölünmemesi için can vermek gerekiyorsa vermeye, Zindanlara, tabutluklara atılmak gerekiyorsa tabutluklara girmeye, idam sehpalarına çıkmak gerekiyorsa gözümüzü bile kırpmadan çıkmaya hazırız” dedi.

Çapraz açıklamasında; “İstanbul Esenyurtta Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Bürosu açılışında eli kanlı hainler tarafından haince ve kahpece yapılan saldırı sonuncunda Ülkücü Şehitler Kervanına Cengiz Akyıldız ağabeyimizde katılmış ve 5 dava arkadaşımızda yaralanmıştır.

Sözde süreçlerle dağdaki insan görünümlü hayvanlara taviz verenler ve sürece zarar verecek diye ulusal basında bu kahpe saldırıyı yayınlamayanları veya yayınlatmayanları Ülkücü Hareket not etmiştir. Basınımızın bazı organlarında yer alan haberlerde ise karşıt görüşlü olarak lanse edilmesi kabul edilmesi mümkün olmayan bir müptezelliktir. Sorarız ki; dağdaki hainler ne zaman karşıt görüşlü olmuşlardır?

Hiç kimse unutmasın ki;

Bu ülkenin bölünmemesi için can vermek gerekiyorsa vermeye, Zindanlara, tabutluklara atılmak gerekiyorsa tabutluklara girmeye, idam sehpalarına çıkmak gerekiyorsa gözümüzü bile kırpmadan çıkmaya hazırız. Ülkücü hareket’in sabrını zorlamamalarını tavsiye ederiz. Artık sabrın sonu gelmiştir ve bundan sonra herkes yaptığının fazlasını bulacaktır.

Ayrıca tarihin sayfalarında kefen giyerek şov yapmaya kalkan şarlatanlarla dün olduğu gibi bugünde kefen giyenler belli olmuştur.

Dava büyüğümüz Yusufiyeli Cengiz Akyıldız’a Allahtan rahmet yakınlarına ve Ülkücü Camiamıza başsağlığı, Yaralı Dava arkadaşlarımıza Cenab-ı Haktan acil şifalar diliyorum.

Bir Ölür, bin diriliriz…” ifadelerine yer verdi.

 

Bu haber 698 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...